Stort prov och shopping ;)

hej hopp bloggen (: Väldigt dåligt updateringen idag, men idag har jag en bra ursäkt iallafall.. Har ju haft tenta i typ 5 timmar, det sög verkligen men känns som det gick bra i allafall (: Tur är väl det, Men ska aldrig vara säker:O

Efter provet gled jag ner en runda på stan, fick med mig en mascara och ett rosa läppglans och ett hund shampo/balsam. Sen beställde pappa och jag smörgåstårtan med (: Fick ta den största de kunde göra xD haha. 

Ikväll har jag tränat(fast jag hade en jävla träningsvärk) klippt klona på hunden, ett rent helvete om man säger så, sen har jag tittat på lite tv och tagit det allmänt lugnt ;)

I morgon sak jag upp tidigt som tusan, Emelie och jag ska leka, sen ska jag ha ett möte med min lärare ;) Så på med charmen så jag får gödkänt;) hahaha..



Detta fick jag med mig idag (:

Hund shampo, ett jätte bra, kompinerat shampo med balsam,  Fick det rekommenderat (:
Min hund har dyrare shampo än mig xD 
180 kr
Btw, ser inte hunden väldigt ledsen ut:P?

Sen en mascara, som har varit min favorit länge :D Snart måst ejag köpa ännu mer smink, min andra mascara börjar ta slut oxå.
Maxfactor 2000 calorie 130 kr

Sen det bästa av allt mitt läppglans, det är rosa och det skimrar, det stod Emmy på det ;)
sen är det rosa ;)  Allt som är rosa är kärlek för mig :) haha..
Väldigt billigt va det oxå:O

Loreal Glam shine 99 kr

Försovigt mig och en jävla tandvärk

Jag har försovigt mig till det viktigaste provet ever :S Jag är så fucking smart.. Men idag hade jag turen på min sida, min lärare gav inte provet fören halv 11 istället för 9. Så ska tagga prov nu- .- Någon vill byta? Har 5 timmar på mig, och det låter mycket men när man väl börjar ta det typ så lång tid -. -

En annan tråkig nyhete, har rikigt jäkla ont i min visdomstand, helt svullet. Kanske får ge upp och ringa till tandläkaren-.- Men jag har sån tandläkarskräck, så jag vet inte om jag vågar :S Har gått med värk i tanden i typ 2 veckor. Men dags att ge upp tror jag :'(

Ne nu ska jag väl ta och börja så smått:)

Puss&Kram// E



trött och ont i hela kroppen!

Nu är jag faktikst rikigt jävla trött, så ska krypa ner och titta på någon film tänkte jag ;) Klockan ringer klockan 8 i morgon, ska göra prov klockan 9 så boooring. Efter det tänkte Emelie och jag glida och äta något ;) taadaa.

Tänkte jag skulle träna något idag, men jag har så ont i kroppen och en jävla huvudvärk så blebv inget idag, men i morgon blir det att träna igen ;)


Ne nu blir det faktiskt sängen för min del :D



Puss&Kram // E






Gillar att vara seriös :)

Detta ska göras i veckan



Det är väl det jag kommer på just nu

Cykla inte med 13 cm klack!

kom nyss innanför dörren, jag har cyklat! applåder till mig ;) taadda. Men cyklade med 13 cm klack. Inge bra alls! Pidalerna var typ cp hala :S så halkade hela tiden, plus att klacken slog i marken xD haha. Så det gör jag aldrig mer om.

Men iallafall, lite planer på g iallafall ;D dom säger jag inte. Kommer senare när jag har bestämmt mig för om jag ska göra det eller inte.

Har en jävla huvudvärk och trött som fan nu -.-

Puss och Tack



-.-

EN jävla träningsvärk!! Strax sjukan.

Hej hopp gänet (: Är på strålande humör och solen strålar med ;) kan det bli bättre;)? Vakade i bra tid oxå, vid 10 var jag uppe, har ont i hela kroppen, sån jävla träningsvärk rent ut sagt:Phahaa . Men det visar ju att man tränade hårt igår ;)  Går kvällen bestod av ventich och wow (:

Har nyss ätigt en rejäll frulle och sitter och sminkar mig, för vid 2 är det dags för sjukan.......igen -.- Känner inte ett dugg för det, men vem för det egentligen..

Ne nu ska jag fixa mig, så jag blir klar, SKa nog inviga ett par vårskor:D skiter i vilket nu måste jag använda dom :D hahaa..


Puss&Kram// E



Banan och fullkornsflingor med fil <3 :D

DJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEE

DJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE THE WORD SAYS EVERYTHING ;)

Jag behöver bli ompysslad rikigt mycket!

Min stressnivå är upp i varv igen, och jag känner att jag behöver komma bort och bli rikigt jävla ompysslad! Med god mat, massage och andra mysiga behandlingar. Det är precis det jag behöver. Nu tänker många att jag inte ett är dugg stressad, Men där har ni svaret till att jag är på sjukan hela tiden, är nästin till utbränd.  När jag var där första gångne sa dom att jag var som en 3 barnsmamma med fulltids arbetet. Så stressad är jag tyvärr, har alltid varit stressad enda sen jag var ungefär 8. Men nu är det värre. Och fick faktiskt tipset om att åka och bara chilla och ha det rikigt mysigt.

Så sitter och titta på någon spaweekend. Så förhoppningsvis framöver blir det en spahelg för mig ;) Och det skulle passa mig helt perfekt :D  Någon som har varit på något bra spa? Måste vara väldigt mycket behandlingar. Kosta vad det vill!




Visst ser det mysigt ut;)?

Bild tagen ifrån google!

Ikea och gymmet.

Orkade inte blogga i går, eller rättare sagt satt typ inte vid datan på hela dagen, Gårdagen började med att pappa ringde klockan 9 och sa att vi skulle till ikea, så gick rakt upp, trött som tusan hade sovigt två timmar-. - Väl där hittade vi min byår, och annan skit, vill säga doftljus xD Älskar deras vaniljljus, hela rummet luktar så otroligt gott (: Var där ett tag, sen gjort vi lite middag och tittade på robinsson, sen la jag mig grymt tidigt, hade som sagt inte sovigt mer än 2 timmar..

Vad har hänt idag då? Jo klockan ringde klockan 8 ;) Klockan 9 befann jag mig på gymmet (: Så duktig som jag är;) haha, Körde ett rikigt hårt pass på 1 timme och 15 mintuer om vi sak vara exakta :P hahaha.. Kom hem där runt halv 11, hoppade in i duschen, sen började jag plocka ur min gammla byrå, Linda är nog glad nu  ;) haaha..  Sen åkte vi iväg och handlade lite och fixade lite skit,..  Och nu sitter jag här proppmätt:O Belv fylld paprika ;) Smasken..

Ska titta igenom lite papper och vika ihop kläder och gå igenom lite. Ska till sjukan i mon ytterligare -.- FUNNY......... NOT..


Är faktiskt lite sugen på att träna igen eller kanske cykla xD :S Känns som jag åt lite för mycket :S  Men iallafall,, Snart fyller jag år:S vad tiden springer iväg, vilket betyder att det är fullt upp denna vecka!! Mer om det i morgon typ ;) Måndag är ju dagen man planera veckan ;) hahaha..


Puss&Kram// E

bilder kommer senare ikväll!

Syster idag och nu lets dance (:

Dålig uppdatering igen, i know.. Men nu kommer lite bilder och shit :) Dagen blev inte alls som jag tänkt mig :) Och det är alltid kul när det inte blir så  ;) Drog till min syster vid 1 (: Sen sprang jag ner en runda på stan och köpa en vit trekvartskofta och en knallrosa myspys "dress" eller vad man säger! jag är såå kär i den..;)  Sen åka pappa och jag och handlade lie och åt en pizza. inte alls bra..  Fick även en komplemang för mina naglar idag av i en butik ;)

Har nyss gjort en ansiktsmask, köpte en billigt, jag har tur och har fått en strålane hy, är alltid kalas len, men alltid bra att göra en sån.

Sitter och dricker cider och äter toffifee och tittar på Lets dance, hejar på Magnus ;) taada.



Faktiskt rikigt bra! :) Plus att den är rosa xD



Min mysshit jag köpte :) Lite stor. Men jag älskar den ändå :D ser ut som en liten tjockis:D haha



Man har så kul med toffifee :D hahaha ;)

Mitt favvo godis :) Äter knappt aldrig godis men när jag väl gör det äter jag typ alltid toffifee ;)


Nu ska jag titta vidare :) i morgon blir det ikea ;)

Puss&kram// E



Jag ser ut som 12 ;D haha

Godmorgon gänget. Vaknade upp ögon till snö:S VAFAN!!!! Vart tog mitt mysiga vårväder vägen? Men iallafall uppe i hyffsad tid. Vaknade faktikst 10 ;) och somnade krings vid 4 i natt igen -.-'

Vad händer idag då? Jo det blir bara plugg faktikst, har en helt del jag måste bli klar med.. Sen ikväll blir det nog en pizza:O och titta på finalen av lets dance.





Hej jag heter Emmy och jag är 12 år -. -

Jag ser alltid så jävla ung ut -.-

Fina naglar och nya solglasögon är köpa

Nu är jag faktikst rikigt trött, tog ett hårt pass.  Var på rikigt dåligt humör innan, men visa människor kan verkligen få en på bra humör  (: Man bakom allting så shoppade jag ett par dyra solglasögonen xD Är man deppig ska man shoppa, så sant som det är sagt.. Men tror inte dom passar så kommer nog sälja dom har på bloggen för ett toppen pris ;)  haha..


Har skrivigt lite mail och fixat lite ikväll. På söndag blir det att glida till ikea och köpa min byrå :) Tadda.. Glömde säga innan att jag har fixat mina naglar :D Tadda nu är dom jätte jätte fina ;)


Men vad händer nu? wow kanske? film? hmm jag vet faktsikt inte rikigt :D haha... Och Linda såg att du skrev i ett inlägg att jag skulle resna ut kläder så du kunde ta xD Ska kirra det nu i helgen snäckis ;)


Puss&Gull // E





Sunshine baby!



Jippi........ not-.-

Igår var jag på strålande humör, och idag är jag på mingre bra humör. Helt uppgiven typ. Sjukan gick åt helvete rent ut sagt. Fuck den nya !! Orka inte beräta varför heller..

Har städat mitt rum nu, Släng massas kläder, fick inte plats med allting.

Orkar inte skriva mera, ska träna och typ dö ut.

Hoppas nu har en bättre dag :)



Puss&Kram// E

Godmorgon i stugan :D

God morgon god morgon, eller vad säger man? klockan är nästa 12-.- Sov till typ halv tolv, vaknade av att någon ringde mig 523523 gånger ;) Någon som känner sig skyldig;D haha ..

Blev rikigt jävla sent igår, gjorde lite på arbetet och sen hamnade jag i vent ett jävla tag av någon konsting anledning.

Men nu sitte rjag här och sminkar mig, ska ju som sagt till sjukan nu vid 3 tiden.. Sen ska jag hämta ut ett paket på posten med.


Så puss&kram/E

Höres säkert sen;)

Trött men skolan tar över och vad händer i morgon?

Nu är jag rikigt trött -.- Men jag kan inte sova pga av att jag måste göra klart det här jävligt lusigt arbetet. som ingen fattar typ :S Framförallt inte jag :S Jag må var trög eller något. haha. Har en uppgift kvar och den är fan rikigt jävla lustig.

Nu börjar mitt stråland humör gå över till surt humör xD Jag börjar bli trött och när jag blir det blir jag irriterad på precis allting.  SÅ får se hur länge det går innan jag bara skickar in skiten rent ut sagt. I morgon har jag ännu mera arbeten, det är då sjävla fan med, ALDRIG ska jag få slippa plugga, är varje dag, tom helgerna.

vad händer i morgon? jo

Måste plugga vet jag iallafall, hämta ut ett pakt på posten, sen kolla i en till affär om dom kan ändra klockan. Men före det ska jag till sjukan, denna gången har jag en ny som jag ska till. Jag gillade min före jag hade, hur man nu kan gilla dom på sjukan men endå xD haha.. Så typ ja nervöst på något vis :S aja what ever går väl det med. Ska inte dit så ofta nu så det klara väl sig..

Ne nu ska jag försöka göra klart denna lusiga jävla uppgiften så jag får sova någon gång.


Puss&Kram//

Fuck it!

Tänkte skriva ett långt jävla inlägg just nu om våga säga ifrån xD men jag orkade verkligen inte. och jag har entligen inte tid heller :S Men iallafall så måste jag ju skriva lite nu när bloggen fungera som den ska igen ;).. Men jag är väldigt irriterad just nu, att folk tror sig vara perfekta hela tiden, blalbla bara jag gör inte fel , blalbla bara du som gör fel. Såna människor är så jävla off så det finns inte. så fort de gjort något bara, men säg vad jag gjort, utan att ens veta det själva :Soch sen 5 minuter efter ska allt vara bra igen :S. Men dom personerna borde ta sig en fundera på livet..

 Usch min religion går hmm ingen vidare alls :S Fatta rinte två frågor, rikigt rikigt jävla knepiga. Men måste som sagt bli klar ikväll. Så tänkte slänga mig en snabbis i duschen nu och sen börja på allvar. Så jag blir klar med skiten. Sen efter det måste jag skriva lite mail. Sen får det bli sängen ;) Taada


Puss&Kram // E



idag är jag snäll:D bjuder på massa roliga bilder;D hahaha

Pink is my color :D

Jag måste ha ett nytt headset ;) Satt och tittade lite och hittade detta :) Så ska beställa det tänkte jag :D Och rosa är som sagt min färg:D Och jag har rosa mus med ;) så passar kalas bra :D



599 kostar dom.

Dom ska bli mina :D

Fortfarande på strålande humör :D

Vet ni jag är fortfarande på strålande humör :D Jag lyckades även med en helt ny maträtt som blev rikigt god ;) Jag är nog en mäster kock innerst inne ;) haha... Men det enda som inte var bra. jag har lämnat in min D&G klockan för att korta in armbandet, som e väldigt väldigt långt, ändå det är normalt band. Han i affären sa det med, han bara har nog aldrig sett en i din ålder som har så små händer och handleder, så som ett barns sa han. Men hans vertyg hade gått sönder så det gick inte:S Nu är frågan hur man ska fixa det:S Vi ska till en annan affäre i morgon.

Men nu fundera jag faktiskt på att träna.. Känner mig faktiskt redo för det idag. hahah ;) Eftersom jag inte kunde göra idet igår pga av min äckliga huvudvärk.


Sen blir det faktiskt att dricka lite cola och äta en liten bit choklad:O inte ätigt det på 2 eller 3 veckor, så är fkatikst värd det efter träningen..


Höres lite senare ;)


Puss&Kram// E



Underbara väder underbara jag :D

Underbart väder, underbara jag :D haha. Lite så är det idag:D Livet är bra underbart idag :D   Vakade första gången, då att av folk spammade mig med sms. Men låg och drog mig till 10 då telefonen ringde. Så då gick jag upp, strålande humör då med :D   Så gick upp slängde mig i duschen gjorde lite frukost. Sen drog jag till Nyberg och va där en stund.. Efter det gick jag och min puppie ut och gick en runda. SÅ mysigt :D taada.


Nu sitte rjag och spelar nirvana på högsta volym och ska börja plugga klart mitt SISTA religion arbete ;)

Pusselipuss// E




Mitt hår har verkligen lustig färg här:S Även jag ser lusitg ut så det jämnar väl ut sig:D

Men puss&kram på er :D

WIIE IAM BACK :D hahha

WOW bloggen fungera. Anledningen till att jag inte uppdaterat är pga av BLOGGEN.. som inte fungerat. Visst är det ovanligt? Tycker alltid det är något fel med den.. Men iallafall,, skönt att den fungera..

Men nu är jag back on track eller vad man bruka säga:D hahaha..  Sitter ju nu med en sprängande huvudvärk och mår rikigt rikigt jävla illa. Så orkar inte skriva mera.


Imon ska jag skriva om allt som hänt, en hel del faktikst. Kommer väl lite bilder med..



Puss&Kram// E

gggg

lgömaögadögda

Jag vill bara spy på alla prov

Sitter och tittar på lets dance nu och har allmänt tråkigt faktiskt. Haft prov hela dagen, så är rikigt jävla trött på allt som heter skolan och prov nu allafall..  Men det gick nog bra tror jag faktikst;)

Så framåt fem tiden blev jag klar med alla 5 proven.. Så åkte faktiskt och köpte mig en pizza.. haha ;D Kände att jag behövde göra det.. höhö..

Ne finns inte så mycket mer att säga faktiskt, jag är trött och irriterad av någon anledning ;D


Puss&Kram// E

4 prov klara, tentan återstår :O

Nu återstår bara tentan:O Och jag är faktiskt rikigt rikigt jävla nervös för den.. Får jag ig på den så får jag ig på hela kursen och det vill jag verkligen INTE..   Så ska göra tenta vid klockan 3. Nervöst nervöst nu..

Men har redan gjort 4 prov såå;D Behöver lite rast nu, Kanske träna lite ;)? Ja det låter faktiskt som en bra ide. Men är ju inte rikigt bra såå hmm är det något bra ide egentligen :S  Ja får helt enkelt se hur jag gör ;)


Ska nog träna :D Känner för det faktiskt, sen efter det ska jag äta lite frulle och efter det den hemska tentan :O


Puss&Kram// E




en bra kväll

Jag har varit duktig i kväll faktiskt om jag får säga det själv ;) hahaha.. Som sagt var ju så duktig och lagade mat ;) Jag är rikigt rikigt grym ju :D hahaha..

Efter det så satte jag mig och kollade lite presenter jag vill ha ;) Hittade en as snygg väska av barton. Från asos. Men rikigt klurigt att beställa där ifrån. Så skippade det :(  Köpte en present till Ville som han ska få den 12/4 ;).

Sen vid halv nio, bestämmde jag mig för att träna:D Snacka om att jag har saknat det eller:D OMG.. Men efter ett hårt pass på 20 minuter orkade inte min kropp mera, jag har varit sjuk as länge och jag är fortfarande rikigt snorig. Kanske inte va en bra ide trots allt? Njaa..  Men skönt att iallafall ha rört på sig :)

Sen hoppade jag in i duschen och sånt där:) Borstade tänderna och hade mig och nu sitter jag här :D Taadda..

OCH MIN MSN FUNGERA INTE:S GÅR INTE ATT SKRIVA TILL NÅGON. OMG  säger jag ba..

Men nu ska jag faktiskt försöka att sova. Morgon dagen innebär en tenta och 5 andra prov :( Plus massa arbeten. Önska mig lycka till nu :D

Puss&Kram // E





Mästen kocken :D

Vet ni vad jag har gjort nu "kött"färs :D Den blev väldigt stark xD Men den var faktikst god :D OMG jag e sååååååååå grym :D Till och med spagettin blev bra ;)   hahaha jag är såå nöjd faktiskt :D Kanske är grym i köket trots allt ;) haha



HAHHAA Mina paint skills är inte att leka med ;)


Alla helgplaner är inställda

Som sagt alla planer för helgen blir inställda pga av FITTPLUGG rent ut sagt. Kommer aldrig bli klar. VAFAN är detta. Min lärare frågade om det var okej att göra ett extra arbete i helgen:S jaha vad skulle jag säga. Det fick jag ju göra. så har tre FETA arbeten som ska vara inlämnade senast måndag morgon. Blir att skita i allting :S JÄVLIGT KUL. skolan tar över allting just nu :S Min hjärna är snart mätt på allt detta och orkar inte. Gör ju inget annat än att plugga.

Plus att jag har en tenta i mon och utöver den har jag 5 andra prov. JAG OOOOOOOOOOOOOOOOORKAR inte detta.



Nya jag :O?

Vet någon hur man gör köttfärssås?

Idag tänkte jag göra spagetti och köttfärssås. Men jag är veggi så jag har qournfärs istället för vanlig. Men jag har aldrig gjort det, så har inte en anning om hur man gör:S Någon av er som vet.. Kan knappt göra spagetti xD hahaha. Så detta bli nog lyckat.. haha..


 

Någon som vet hur man gör en god köttfärssås eller vad man ska kalla det.?

Dagens består av plugg -.-

Dålig updatering är igen. Igår var jag rikigt rikigt jävla trött, Så spenderade eftermiddagen med min kära syster (: Trevligt trevligt.. Sen åkte jag hem, så började jag på ett arbete, men la snart av för mitt huvud sprängdes. Så la mig runt 11 tiden. Sen låg jag och snurrade ett par timmar innan jag somnade. 

Vaknade första gången vid 10, så gick upp en runda, ute med hunden. Sen la jag mig igen -.-. Vaknade då vid halv 1. Så gick upp och gjorde lite frulle. Och nu sitter jag här och sak börja vrål plugga igen. Måste göra klart ett arbete idag. Fick redan på att jag fick mvg på mitt religion prov och vg på mitt samhälls prov;) Hade jag ahft ett rätt till så hade jag haft mvg så typsikt :D Men det gjorde iallafall mig glad ;) taadda.. 

Ne nu ska jag plugga sönder -.-


Puss&Kram // E

Önska mig eller inte?

Jag vet inte jag ska önska mig denna väskan :S Hmm.. Nu får ni fna tycka till, har en hel de som läser, så hjälp mig nu.. 
Jag får denna väskan om jag vill, velat ha den men nu vet jag inte. närmare tusen kronor för en väskan.. hmmm jag vet inte rikigt. 

Det är axel band till, så man kan ah den som en axel väska med..


Tycker ni då?

Sitter just ...

Sitter just nu och kollar på den rätte för rosing. Det är lite barnsligt, plus att Hugo som är 19 år:S Hon är, vad är hon 34 eller något. Och hennes dotter ska fylla 15:S Roligt det hade varit och ha en styvpappa som är typ 4 år äldre. Men men kärlek har väl inga gränser eller nåt..


Imorgon är det vrålplugg som gäller igen. Ska försöka arbeta med två arbeten samtidigt, Ja så mycket har jag tyvärr. Verkligen sugen på att träna, men förkyldningen vill inte släppa rikigt, så får vänta ytterligare någon dag :/. Sen är det träning till max som gäller (:

Puss&Kram



Ett arbete kvar 3 to go :(

Känner att updateringen är rikigt dålig och tråkig.. haha Har ju helt enkelt en väldigt onödig blogg ;D Men endå folk som läser;) hahahaha.. Det är ju det som är så lustigt.  taaddda.

Men blev nyss  klar med ett skit stort arbete! känns skit skönt. Jobbat med det hela dagen. Nu återstår bara 3 stycken :'(
Men tänkte slänga mig i duschen och sen börja med det andra :(

Ikväll är det ju den rätte för rosing så då blir det att kika lite på tv och äta lite choklad:O taada :D


Skriver lite mer kul sen ;D hahaha

Pusselipuss/ E

Är våren på väg;)?

Dålig updatering vet, Igår fanns det ingen ork till att blogga.. Inte sovigt på typ 3 dygn eller något, så va så trött. Sen lekte jag med Emelie med :) Trevligt trevigt :)

Har iallafall sovigt mycket bättre i natt;) Eller ja tror det iallafall :S somnade typ 11 til halv 1 sen var jag vaken till 3 sen somnad ejag igen och vaknade någon gång till sen, och så vaknade jag bara för en liten stund sen, Men jag är fortfarande trött :S gaaaaaaah..

Men är på bättre humör, det är ju så underbart väder ute :D  Känns verkligen som det är vår:D Hoppas det är den som är på väg nu ;)

Idag är det vråååååååål plugg som gäller. Eftersom jag inte gjorde något igår, så betyder det att jag har dubbelt dubbelt så mycket att göra - .- Men det ska jag väl fixa det med. Taadda

Nu ska jag ta och äta lite frulle..


Puss&Kram// E

Fullkornsflingor - . -

Usch vad sent jag vaknade :S Klockan var nog 1 när jag gick upp.. Men somnade inte föresens typ 6 idag igen :S Fattar det inte.. Men men..

Nyss ätigt mina goda fullkornsflingor -.- Det är en pest xD hahaha. Men ska man vara nyttig så ska man. Men tänkte faktiskt att bryta den vanan:O Fundera på att ta äta något gott :D Åt ju bara en majskolv till middag igårxD Så borde ta och äta upp mig lite.. ;) Får se vad det blir..

Börjar bli frisk med :D Så satsa på ett hårt träningpass på tisdag;) för en gångs skull längtar jag verkligen..


Skriver lite mer kul sen (:


Puss&Kram / E

Tingeling tingeling come on baby shake that thing

Vad jag diggar tingeling asså:D hahaha.. Men nog om tingeling tingeling nu :D

Nu ska jag försöka sova faktikst. men jag e knappt inte trött, typ övertrött?:S Men ska iallafall försöka. Fundera på att sätta på en dålig film xD Då bruka man faktiskt somna.. haha.. För övrigt så är jag cp hunrig:S vad har jag ätigt i dag jo en tallrik fil och en majskolv, SMIDIGT. Men jag är väldigt kräsen vid maten, så finns det inte någon mat jag vill ha så skippar jag istället. en väldigt dum vana. Så den måste jag faktiskt försöka ändra på dirr!


Sem är jag väldigt avis på min bror som just nu, (tror det är nu eller så det senare i nattI) sitter på planet till Egypten. Jag vill med åka dit.. taadda Men vi har det bra i kalla och slaskiga sverige -.-

Men nu ska jag nog försöka sova tror jag.. Det första jag ska göra i morgon när jag vaknar är att ta mig en skål fullkorns flingor med  lätt fil :D


Pusselipuss fuckers // E



Min söta hund får avsluta denna kväll ;)

Natti natti

Tingeling

Visst va dom sköna:D Typ det bästa i hela melodifestivalen xD haha Tingeling :D haha


Hittat min klänning

Jag har hittat min klänning jag vill ha på min födelsedag :) Den är perfekt och den är rosa ;)Sen är det sån jag kan ha fast jag har stora tuttar. Sen går den ner till knäna, allt jag är är så kort kort, behöver något lite mer "vanligt". Sen är det så gulligt med ett svart rosettband runt om..Vilket verkligen är helt helt perfekt.. Det stod Emmy på det :) Så nu ska jag ta ett snack med min lilla pappi :D Den kostar bara 500 så det blir nog inga problem :D

 

Men visst är den lite söt :)

Sen skulle jag vilja ha dessa skorna till ;D



Det hade verkligen varit kalas bra :D

Allting kommer ifrån www.nelly.se

La voix rätt vinnare?

Vafan händer med melodifestivalen?. Ena är värre än den andra, iallafall la voix och ugglas. Gillade verkigen inte dom två. Ska vi skicka en operasånger, hör knappt inte ens vad hon sjunger.. Men men. Jag "hejade" på Måns och Alcazar eller Emd hade varit bättre att skicka någon av dom..  Men men vi får väl se hur lyckat det här blir i stora melodifestivalen eller vad det kallas.




Vad tyckte ni? va det rätt låt som vann?

Outfit

Dålig updateringen igen. Sry gänget.. Har faktikst sovigt och varit rikigt jävla sur och irriterad på allt och alla. Men det bästa med idag är att jag mår mycket bättre iallafall.. Det böjar verkligen vända nu. Taaadda.. Kalas bra..

Somnade klockan 6 idag på morgonen.Gaah det är verkligen hemskt att inte få sova något. Flera flera dygn nu som jag knappt sovigt rikigt på...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, Men men..  Håller på med ett arbete just nu.som jag ska försöka bli klar med..



SÅdär ser flodhästen ut idag, Vad jag längtar till att träna!

Iallafall körde jag mina älskade jeansleggings från gina ;)

Och en stor tröja med ett skärp till..



Pusselipuss// E

Gud ville ha tillbaka sin vackrast ängel.

Jag kan inte sova, jag har 1000 tankar i huvudet som snurra just nu, om precis allt, mellan himmel och jord. Kom och tänka på min lilla söta mamma :/  Tänker inte på henne så ofta, men när jag väl gör det så är det jobbigt. Stunderna när jag behöver henne som mest, dom gånger jag också vill ha en mamma, jag har helt glömt bort hur det känns. Jag har hatat henne i nästan 11 år snart, för att hon lämnade mig utan att säga något. Hon hade lovat mig en massa saker som vi skulle göra när hon kom hem. Men hon kom aldrig hem igen, jag väntade i flera år på att hon skulle kom in igenom dörren och säga att allt är bra, och att hon kom hem föralltid. Dom grejerna hon lovade mig kommer jag aldrig glömma. Men jag saknar henne något enormt, jag hade mer än allt annat velat lära känna henne ännu mera. Jag kommer alltid att älska henne. Du kommer alltid att vara världens bästa mamma. Jag vet att du ser ner på mig och finns där vid min sida.

Men gud ville ha tillbaka sin vackrast ängel, och tyvärr så var det du.


Saknar dig Mamma <3

Behövde få skriva av mig lite.

Jag börjar bli bättre och livet vänder för en del

VIlken dålig updateringen det blev idag. Men jag har inte alls känt för att sitta och glo rakt in i skärmen. Somnade typ 5 halv 6 , så gick upp vid 12 faktikst. Skönt att få sova några timmar i allafall.. Efter det satte jag mig ocj gjorde 3 stoora prov..  Så vid 4 tiden var jag klar med det. Då satte jag mig och titta lite på tv. Sen vid 5 tiden kom pappi då åkte vi och handlade lite mat, då träffade jag en fd väldigt nära person till mig.

Jag mådde väldigt dåligt när jag var typ 14 år, svåra ätstöringar , djup deprimerad massa skit. Då fick jag massa stöd för att rent av orka mera, pappa var såklart det största, så ni inte tror något annat, men iallafall, va hon och hjälpte mig mycket med skolan och sånt där, Världens goaste människan, snällare får man leta efter. Hon berättade att hennes liv är åt skogen nu. Den människa man minst anar drabbas. Tycker så synd om henne. Man såg verkligen på henne att hon inte mådde alls bra. Det gjorde verkligen ont i mig att se henne så. Det är hemskt hur livet kan vända. Alla vuxna som jag har haft omring mig som sjuk, jag trodde aldrig att de mådde dåligt, eller något. Men det är inte mer speciella är någon annan egentligen. Men men nog om det nu..

JAG BÖRJAR BLI BÄTTRE :D Taadda. Hur bra är inte det på en skala ;) Ser framförallt fram emot att börja träna igen:D Hårdare pass än vanligt, mer dagar på gymmet :D

Ikväll har jag gjort 1 stoort prov till, och tittat på lets dance. Nu ska jag nog kika på en film eller spela lite sims;) hmm får se vad det blir. Sen ska jag förhoppningsvis sova :D

Ska försöka bli bättre på at blogga och ha mig:D

Pusselipuss// E




SÅ länge får ni gammla bilder :D

Jag har faktiskt inte ätigt en enda isglass idag:O Så måste ta en nu;)

Mitt liv består just nu av isglass och alvedon

Jag har värsta ångesten nu för skolan.  Jag har tenta i religion nästa fredag. och arbetet ska vara inne i morgon, hur fan ska jag hinna med det?:S Lega med hög feber och mått rikigt jävla dåligt. Det enda dom säger är Vi tar inte hänsyn till det. Förstår mig inte på det. Men bara för jag var sjuk på rikigt så fick jag till på söndag att göra klart helvetet. Bättre än inget:S?
Men lovade att göra de 4 proven i morgon.

hur har min roliga dag varit, jo jag gick upp klockan 3 som sagt, ätigt glass, sov 2 timmar, glass glass, en åt jag lite middag. Men smakade inte direkt gott. Sen åt  jag ännu mer glass. haha. Just nu består mitt liv av glass och alvedon.

Men jag tog fkatikst mig en dusch, Jag kände mig rikigt rikigt äcklig. Gör man alltid när man är sjuk.  Sen bäddade jag rent i sängen, och nu är jag helt slut. Tagit mig en alvedon och tänkte krypa ner. Hoppas på iallafall 1 timmes sönm i natt..






Me love isglass:D hahaha :D

Tjingeling// E

sjuk så allt är avbokat

Fy fan för att vara sjuk. Varit uppe sen klockan 3 i natt. Då la jag mig framför tv.. Så jag har knappt  fått någon sömn alls på 3 dygn. Men somnade typ 2 timmar i soffan sen.. Pappa kom hem på lunchen med 40 isglassar xD haha. Det är ju det jag behöver. haha. Så har glass ska jag klara mig några dagar.

Nu ska jag avboka lite möten och skirva lite mai. Sen ska jag åter gå till mitt vilande. Eller rättare sagt pappa ska avboka xD Det är hans uppgift, jag ska skriva mail. 

Pusselipuss// E

Fortfarande synd om mig

Ja det är fortfarande synd om mig. Pappa är så snäll:) Gör mat, sätter in i diskamaskinen, åker och köper glass, och alltd det där, sen om jag vill ha något så fixar han det. Häller upp en skål med glass eller hämtar vatten. Nästan lite lyx ;) Han tar till och med bort mina snorpapper.. haha.. Kan man inte alltid ha det så;)? hahaha.. Sicken lyx.

Men även fall det är kul att någon pysslar om en till punkt och pricka, så vill jag väldigt gärna bli frisk. min röst är fortfarande inte tillbaka. GAAH panik jag får. Jag pratar typ 24/7 annars känns det som. Plus att jag saknar att träna. Så fort jag blir frisk, så blir det att träna för fulla muggar.


Nu har jag tagit mig en alvedon och nässpray och en halstablett. så nu är jag redo för en film.Och sen kanske sova? Om det går. Jag hostar ju sönder och näsan rinner som bara den. Så har laddat upp med en hushållsrulle och ett stoort glas vatten..

Hoppas ni är friska och krya iallafall :)

Pusselipuss// E




Har tyvärr inga.nya så fick bli en gammal.

Min hals vill inte mera

Ussch, finns inte så mycket mer att säga 39,1 graders feber, ingen röst och halsen gör rikigt riktigt ont, plus att jag hostar så det gör rikigt rikigt ont. det är fan synd om mig.   Inte sovigt ett skit i natt, ligger och hostar sönder. Känns som man ska hosta upp lungorna.

Pappa ska ner och köpa mer glass plus hostmedicin och halstabletter  och nässpray. Precis vad jag behöver! Ska strax ta en alvedon och krypa ner i soffan igen. Fundera på att göra mig lite mint te. Får inte ner någonting i magen så lever på glass och fil..



Pusselipuss/ E




pyjamasen är på och dags för film

Sådär då har jag borsta tänderna och tagit på mig min pyjamas. Den åker alltid på när jag är sjuk. Jag är inte ett dugg pigg, tyvärtom jag är sämre :/ Jag har inte tid för detta. Har ett viktigt möte nu på torsdag. Jag bara måste gå dit. Men utan någon röst blir det svårt.  Så vi får se hur det blir med den saken.

Nu blir det faktikst film och sen blir det att försöka sova. Kunde inte sova i natt. Hostade sönder. Så hoppas på en bättre natt. 


Någon som har något bra tips på hur man blir frisk snabbare;)? typ någon superkur eller något. haha

Natti natti// E



Nu får gärna våren och sommaren komma!

kryssing

Jag och en kompis till mig bestämde oss för att åka på kryssning. Så vi satt och kollade resor nu. varende jävla båt är 23 års gräns :S vafan är detta???  Jävla mupp kryssningar!!  Ofta man har med sig en målsman när man e snart 19 år :S



Bild tagen från googel!

Good bye kryssning!

Den rätte för rosing



Vad tycker ni om serien?


Själv tycker jag det är lite små barnsligt på något vis. 



Blond vs blond

Jag satt och kolla igenom lite bilder på datan. Och hittade en bild från  nästan 2 år sen.. Då ville jag bi blond men vågade inte. Så en kompis gjorde en bild på mig hur jag skulle se ut som blond. Vilket inte blev direkt fint xD

Fejk- real


Tur att resultatet blev kalas bra iallafall :D

Te och tv för hela slanten

Kommer ingenstans med skolarbetet -.- Blää.. Jag är trött som fasen. Jag har feber jag vill bara gå och lägga mig nu:( SKa faktiskt ta och göra det med..

Gjort mig en kopp  mint te och ska krypa ner framför tv..  Pappa har köpt massa med glass och halstabletter.. När man e sjukt så blir man ompysslad hela tiden ;) 

Ne nu ska jag vila lite..


Pusselipuss// E



Mums ;)

Sjuk sjuk sjuk sjuk och åter sjuk

Jag är fortfarande sjuk :( Halsen gör ännu mer ont nu. Så får väl göra mig bredd på en pencillin? kur igen -.-  Men jag hoppas verkligen inte det.. Jag är så jävla trött så jag håller på att dö. Men idag när jag var ute och hämtade posten så såg jag att min klocka har kommit :D Äntligen :D Det är en 19 års present i från pappa, en D&G :) Jag bar aälskar den. Men vi måst elämna in den. Jag har jätte jätte smala handleder så den jag mega stor, ändå det är "normalt" band.  Men bling bling mee loovve :D taadda.. Var lite skpetiskt först mot en klocka. Men den är så vacker :D

Ska försöka plugga lite -.- Jag känner verkligen att jag kan konsentrera mig verkligen. Men en sprängade huvudvärk och feber. wiie.. detta kommer bli så roligt.


Ne nu ska jag föröska plugga lite -.- lär ju gå väldigt bra..


Tjingeling // E

-.-

Min vovve gillar inte sin tratt rikigt xD



tränings sugen till tusen, men halsen säger nej

Nu har jag läst 25283923 sidor i samhälls boken känns det som. Skönt att ha läst allting iallafall. I morgn har jag en jävla massa i religionen jag måste bli klar med.. Så är väl bara att sätta igång så fort som möjligt helst.

Jag saknar verkligen att träna. Vill bara bli frisk så jag kan träna igen. Men min hals vill inte bli bra direkt.  Jag kan typ inte prata nu heller. låter som en skata. Min syster blev helt förtvillad när hon ringde. det första hon sa bara vad har hänt xD hahaha.. Men nästan alltid när jag tappar rösten så får jag halsfluss -.- Och det vill jag verkligen INTE ha..  Jag har tryckt i mig en jävla massa glass:D haha. Inte alls nyttigt..   Men har inte ätigt så mycket så det gör inget:D 

Ne nu ska jag faktikst lägga mig och kolla en film och ta ne alvedon och försöka sova lite..

Pusselipuss// E


Thats me

All eyes on me

Rösten är fortfarande inte tillbaka. Jag är rikigt jävla trött. Varit nere och köpt en massa glass ;) Det är ett måste när man har ont i halsen.

Ska plugga lite till nu. Sen tänkte jag göra en liten önskelista på vad jag vill ha i födelsedags present :D hahaha, den kommer bli stor ;D haha..  Jag e ute i god tid:D Det är viktigt. haha..


Nu ska jag göra lite mer läxor.


Pusselipuss// E

Ska ta och rensa min kamra så jag kan ta ite kort igen.

Ingen röst

Jaha då var jag sjuk. Jag har tappat rösten och har feber och en jävla hosta. Jag kommer få halsfluss vilket jag alltid får när jag tappar rösten. Jävla roligt nej. Jag har jätte mycket att göra med skolan denna vecka, jag får verkligen inte komma efter.

Men min kropp vill bara lägga sig framför tv med en kopp te.

GAAAAHHH jag hatar att vara sjuk. Jag kan itne träna! jag har viktiga möten i veckan, plus att jag har en jävla massa i skolan, jag har inte tid för detta...


Men nu ska jag plugga.


Pusselipuss// E

prov och kalas

Duktig jag varit nu, pluggat en massa, även gjort ett prov. så nu är det gjort! Skönt. Är långt ifrån klar med pluggandet. Denna vecka blir en sån där jobbig plugg vecka. Inge kul alls. Om två veckor är det tenta igen, denna gången i religion..

Har varit på kalas hela dagen idag typ. Elvira fyller 3 år.

Imorgon blir det nog ikea :) Tadda. älskar att gå där, hittar alltid något kul:)

Har bilder från kalaset, lägger upp det sen ;) Ni får en bild påmig sålänge :D hahaha lika bra dt :D




puss

God morgon :) Vad bra jag har sovigt i natt! Det var nog flera år sen jag sov såhär bra :) Men min hund skule ut igen vid 4 och sen vid 6 och sen 8 -.- Lite jobbigt. men jag somnade faktiskt om :)
Igår dagen var super kul :) Blev fakitkst inga bilder. haha när jag lovar blir det inte, så ska inte lova mera ;) taadda

Första gångne på länge jag får nytt av min fina engelska ;) Sitter och diskutera cs lag och matcher med min gammla cs kompis ifrån frankrike. hahahaha. emo och jag fick skratta ne hel del när vi spelade emd dom xD hahahaha. Glömmer det aldrig. hahaha

SKa snart slänga mig i duschen. Vid 2 tiden är det dags för kalas. 

Jag vill verkligen träna, men har rikigt ont i halsen -.- Börjar jag bli sjuk? känns faktikst så. Jag som var rikigt taggad på att träna.. hahaha ;D

nu ska jag duscha,

Pusselipuss// E

Hemma

Nu är jag hemma igen efter ne hel dag med shopping;) Va exakt vad jag behövde, köpa av mig lite. haha.. Men hittade inte så jätte mycket, ett par skor, 3 tröjor, ett par jeans leggings.  Jag älskar verkligen jeans leggings! inskaffat mig två par på en vecka! Säger bara en sak pure love, så sköna och de sitter rikigt bra! Me love..  Efter några timmas shopping, blev det lunch, åt en akade potatis med räkfyllning, åt bara halva, Ska inte äta sånt skräp egentligen..

Ska sminka till mig nu, flickorna kommer ikväll:) Kul kul:)


Pusselipuss// E


Kommer bilder sen från ikväll, det lovar jag ;)



<3<3

Hemsk natt, dags för shopping

God morgon. Hoppas ni sovigt gott. Jag har haft en hemskt natt ska jag ta och meddela. Min hund Ebba skulle ut vid 2 4 och 6 och sen 8. Så har kappt fått en blund i natt. Ska åka till storstan nu och shoppa, det behöver jag :)

Så ska sminka mig lite snabbt nu och sedan åka :)


Ha det bäst :)


Pusselipuss // E

Trevligt besök, dags för annat

Hellooww :) Ska strax åka ner hämta ut medicinnen till min hund och köpa en ny mascara. Sen åka och köpa hundmat hos veterinären oxå. Sen ikväll ska jag iväg på middag.

Fick väldigt trevligt sällskap innan :) Råttan (Johanna) kom hit :) Så längesen vi sågs :( För ett par år sen umgicks vi typ varje helg. Så var rikigt roligt att träffa henne :) Vi har bestämmt att vi ska börja ses lite oftare. Det låter som en bra ide.

Skriver lite sen. Kankse slänger upp någon bild med;)


Pusselipuss// E



Old pic

Valet och kvalet

Hmm fundera på om jag ska träna? Tränade sten hårt igår så har tränigsvärk -.- Hatar det. Men tror det blir ett stenhårt 40 mintuers pass idag med faktiskt. Jag har lovat mig sjävl att träna VARJE dag förutom en dag. VI får väl se hur länge det håller.. hahaha. Känner jag mig själv så är jag väldigt lat.

Uppe sent idag, vid 11 men jag var fkaitkst upp vid 6 en runda, Ebba ville entligen gå och och få lite mat i magen.  Vi hämtade henne vid halv 5 tiden igår. Hin var helt väck min lilla snäcka.  Hon piggande int etills föresns idag påp morgonen. För övrigt så har dom rakat halva huvudet på henne xD haha. Min lilla ganster :D moha:D Dom tog massa prover och lite såntdär. MIn hund har ett litet blåsljud på hjärtat, så bestämmde oss för att ge en ätt dos av hjärtmedicin. Men för övrigt så är hon hur pigg som helst sa dom :)


Mne vad händer mer idag då?

Ska först träna tror jag. Sen ska jag göra två prov, och plugga, sen ska vi iväg och äta middag -.- Vilket jag inte ser framemot direkt... Sen på söndag är det kalas.


Pusselipuuss//E

Ska försöka bjuda på lite bilder och sånt där, inte varit på G med kamran direkt. haha :)


Jag är stolt över mig själv.

Jag är sur som fan. Jag bråkade nyss med min rektor, som förvörigt kan suga k'''k och det sa jag också. Hon satt och klangade ner på mig. Du är så dålig blabla.. Jag är stolt över mig själv endå!! Jag sa att tror du det är så lätt att vara bäst på allt. jag har inte gått i skolan sen 7an rikigt. jag har varit jätte sjukt i ätstöringar och legat på sjukhus och inte pluggat på 4 år. fy fan att människor kan vara elaka. Jag hade aldrig kunnat säga så. Så mycket vett har jag!! Visst det var lite dumt att säga att hon kunde suga kuk. Men jag hatar när folk klankar ner på mig. Men som sagt jag är stolt över mig själv och hur långt jag har kommit!!!!!! Inget kan ta ifrån mig det iallafall itne det är skit skolan!!! tycker ni man ska behandla folk så?

Ne nu ska jag faktikst gå opch PLUGGA.. sur jag e är asså -.-


Pusselipuss// E

Min hund är hos veterinären och jag är orolig

God morgon. Mne jag har faktikst varit vaken sen halv 8 ;) taada. Duktig jag är.. Min hund är nu hos veterinären, och jag får sitta hemma och dö av oro över min puppielove. Dom ska ta alla möjliga prover och ta bort en tand och en knöl. Men jag e så orolig, hon e gammal så alltid en risk att söva. Så jag har telefonen i fickan. Så INGEN får ringa till mig, just so you know. När jag lämnade henne, de tär det värsta, hennes ögon tittar på mig som bara lämna mig inte, sen när dom skulle gå med henne så går hon inte med utan sätter sig och vägra att gå och titta på mig. Jag hatar det verkligen. Mina ögon fylls av tårar. Dom bara skrattade åt mig och sa vi ska behandla henne som en prinsessa. Det är exakt vad hon är ;) Ska försöka att inte oroa mig så mycket.

När jag vid 9 började jag träna, körde ett hårt pass på 40 minuter, så är helt slut nu. Ska hoppa in i duschen snabbt som tusan, och sen börjar plugga. Och vänta på att få hämta min älskling.

Jag sitter fkatiskt och fundera på hur jag ska göra med bloggen:S Om jag ska sluta blogga eller fortsätta, ja vi får helt enkelt se. 




Mitt allt <3

fisksoppa ;)

Bev min efter längtade shopping idag :) taadda.. Gick upp ganska sent faktiskt. Så vid ett gick bussen. Tog en sväng inom bibblan med, ville skulle lämna in några böcker. Efter det tog vi bussen till sollentuna, sen bussen till stinsen.. Stinsen är mitt andra hem :) Kärlek till tusen. Gick först till gina och brände ett par hundra. Lite för många till och med. Men jag är nöjd med allt;) Sen blev det faktikst inte mera:O Taadda. Hittade ett par SKIT snygga skor, men fanns dom i 38? självklart INTE..

Efter en stund shopping, åt vi på burger king, tog en pommes och en läsk :) Fick räcka för mig. Men mådde dö illa efter. blää.. 

Nu ska vi ner till ica och handla lite middag :) Blir nog våran supergoda fisksoppa ;)


Pusselipuss // E

WIIE happy

Jag är trött, jag har huvudvärk. Rolig kväll, förövrigt är jag skitsugen på godis!!! Men jag ska inte äta, så får försöka hålla mig till vatten :S?

Dagen har inte vart så mycket att hurra för. Bara pluggat gjort prov, Ja det är väl allt. Men imorgon blir det andra bullar i hope:) Falafel med josse sen stinsen? Men stinsen är iallafall ett måste, så det så..

Sen är det what ever på en person, som är muppad.


Orkar inte skriva mera, blir kanske något inägg sen..  Men nu blev jag glad:D ville kom emd en bra ide:D Vi går ner och köper godis:D WIIIE :D hahaha. Längesen. Ska ta någon bild. Har varit dålig med det,, iknow;D

Pusselipuss // E

kolla mailen och sen prov

God morgon eller vad säger man:S Gud vad klockan är mycket:S Vaknade en anning för sent om man säger så. Skulle haft prov och skit. Men jag får helt enkelt göra det nu -.-  Igår blev jahg klar med mina två arbeten så glad jag blev:D haha.. Kämpade med dom ett par timmar kändes det som.. baahaha..

Men nu ska jag kolla egenom lite mail och sen börja med skolan -.-

Pusselipuss //  E

RSS 2.0