Man måste skämma bort sig själv lite:)

Hej hopp bloggen(: Riktigt längesen jag skrev här nu.. Men jag har inte varit hemma och bara suttigt vid datan i max 5 min typ.. Som vanligt ha jag shoppat:) Även inskaffat mig löshår.. Super fint:) Hämtade det på posten idag. tog 60 cm så man kan klippa det som man vill. Ska inte ha så långt hår..  Dyrt som tusan men det är det värt. och självklart äkta hår. Har nyss tvättade det men silvershampo, för det var inte riktigt vitt. Lägger upp en bild i morgon om jag hinner:)

IMon ska Emelie klippa mig och klippa löshåret så det flyter in:) Sen har jag fått massa andra kul paketer:) Men klänningar  och så:) Det behövs alltid.. Man måste skämma bort sig själv lite ibland:)

Tiden bara rinner iväg har varit ihop med älsklingen i 1 månad redan:) Hoppas det blir flera.. =) Nu ska vi hoppa in i duschen och sen fixa lite.

Jag är riktigt avis på pappa, han är i italien..Jag vill med dit! Men nästa år är det min tur att åka;) taada!!


Puss&Kram// E

shalallaa...

heej hopp i stugan..  Sitter hos älskligen nu fast han snarkar.  riktigt irrterande asså xD hahaha  är man trött så är man ;) taadda... vad har hänt idag? jo vi steg upp as sent iallafall jga.. Sen kollade vi på någon kass jävla film xD haha.. Efter det åkte vi till ica och handlade lite.. Sen hem å sminkade mig och fixade håret lite.. Sen drog vi till hans polare.. Sen efter det åkte vi hem och åt middag. Och nu sover baby och jag sitter här. har spelat ett sjukt roligt skjut spel!:D jag älskar såna spel!!.. iam a nööörd:D ..

men men ska ut och gå med min lilla hund nu.. Sen hoppa in i duschen  (:

Puss&Kram/ E

Ricky <3<3 Du är så jävla underbar! <3<3

äckliga värme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äckliga värme!!Fy tusan vad äckligt väder det är.. Svetten bara rinner jag hatar det mer än något annat! BLÄÄ!!!  Idag har vi varit på sjukan igen.. Älsk har halsfluss. Lyckat;D hahaha.. men han e bäst för det;).. Så har bara chillat järnet nu.. Känt mig  små konstig med-.-.. Men fick besök av kusin idag:) alltid trevligt:)

Åker till V.vik  på lördag:)  Great!:)

Älskligen sover och jag ha tråkigt.. Hmm vad ska man göra:S En film kanske?.. Aja w/e ;)


Puss&Kram//E


RSS 2.0