Man får aldrig sova i fred -.- ;D

idag är allt bättre (: Men mycket sömn jag fick NOT! alla ringer mig från klockan 8 tills det jag vaknar -.- Hade 7 missade samtal och typ 15 sms -.- Visst är det kul -.-  i need to sleep. Varför stänger jag inte av telefonen? Nej för skulle det hända något med någon eller så vill jag att folk akn få tag på mig, men har ljudlös. Men sover så dåligt så jag hör det.

Men har nyss skrivigt lite mail, och försökt ta tag i saker och ting. Är väl dags att göra sånt med -.- Ska strax ringa upp dit och avsluta min behandlingar med aktupunkturen;)

På fredag blir det att leka med Sid :D WIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..

Ikväll blir det att leka med Malle:)


Men puss&tack // E

Fuck it dude!

Idag har jag spenderat mesta dels på sjukhuset, vilket gick åt helvete :S skulle ha aktupunktur, det var det värsta jag gjort. Jag fick sån panikångest så jag började lipa. jag gråter aldrig då menar jag verkligen aldrig.  Vet inte vad som började det:S Är ju bara avslappning. Men jag hade sån jävla ångest.  En av det värsta dagarna på grymt länge. Men jag satte mig och satte i dom där jävla nålarna och satt där i 40 minuter. Jag är envis och  ger mig inte i  första taget även hur jobbigt det är.

Vi var 5 stycken, så kände jag mig typ värdelös:S vet inte varför. alla andra var över 40 och jag 19 år :S Men jag fattar inte varför jag fick sån ångest. Sen kom jag och tänka på när jag var inlagg. Jag hade exakt den känslan där. jag vill bara hem, kände mig typ hjälplös:S så svårt att förklara. Den avdelningen har satt sina spår . När vi satt där så kändes det som när vi satt alla på avdelningen för 3 år sen .. jag ska egentligen dit hela veckan. Men jag pallar inte, hatar den känslan!! Aldrig mera! Känslan av att vara instäng på en avdelning, den känslan fick jag där inne. FYFAN!

Så idag har det inte hänt så mycket mera. och i mon ska jag skippa den där skiten. sen ska jag leka med Malle :)

Nu ska jag titta på film och sen försöka sova.. 

Hoppas ni haft en bra dag :)

Puss&kram// E

Så nu är det bara att glömma det och gå vidare, nu har jag iallafall prövat.

taaddaa orkkaa

Min blogg börjar bli helt död känner jag. Sitter faktistk inte så mycket vid datan längre.. Det är verkligen döfött... Men mycket händer i min värld just nu:S Både bra och dåligt saker. Som jag måste ta i tur med...  Jag fick bekräftat att jag är utbränd. Vilket innebär en stor förändring bara det. Bara att veta att man är 19 år och utbränd. Det är bara sjukt det :S Så jag har börjat gå på aktupunktur, som ska göras varje dag först i en vecka, sen 2 gånger i veckan i 6 veckor. Sen ska jag börja gå till en vet inte vad det heter något lustigt namn xD Som med kan det där med stress.  Sen måste jag träffa en tant 1 dag i veckan med.

Sådär ser mitt liv ut nu, sjukhus sjukhus sjukhus åter igen:S Men jag vill bli frisk från detta och kunna leva "normalt" igen.. Jag e inte utbränd för att jag jobbar eller något, för har aldrig haft ett jobb. Men man kan bli utbränd av att tänka överdirvet mycket och oroa sig för saker och ting. Då menar jag för mycket. och om saker har hänt som satt sig väldigt hårt. Så därför har jag fått det... Men jag är envis så jag fixar det ;) Har klara allt annat skit jag haft så :) Bara man tro på sig själv klara man allting ;).. 

För övrigt har en as kul grej hänt! Min "bror" Sebbe aka sid, vi har äntligen blviigt vänner igen eller vänner har vi alltid varit med en person har gjort massa, blbla.. .. Det var inte pga av oss två utan av en annan person, vill inte nämna några namn.
Men iallafall så på fredag ska vi ses igen efter typ 2 år:D FY FAN vad kul det ska bli!! Vi har så jävla mycket att ta igen ;D sist jag var där så gick min knoge sönder xD hahaha. Så vad händer denna gång:D? haha.. Fy fan vad kul. Kan inte beskriva med ord hur jävla kul detta ska bli! :D


Sen var jag hos Malle :) Sen med Emelie, så livet leker :)  Sen hände det tråkiga, när jag kom hem ifrån malle i onsdags, på natten så började jag spy som en liten gnu. Så det fortfatta hela dagen sen.. Hela min mage gjort så fruktansvärt ont.  Men idag är det lite bättre, men såfort jag äter så mår jag skit illa,. Men det västa är att jag inte ätigt sen onsdag kväll eller tyå 2 mackor har jag väl fått i mig och lite lite mat idag..

Men nu ska jag lägga mig opch spela lite sims och ta det lugnt, sova tidigt !!

Akupunktur och ny klippt.

Sådär långt höll mitt shopping uppehåll, fick med mig ännu ett par skor och ett par trosor. Gaah.. Jag har seriöst ångest nu. Sen satte Emelie och jag upp alla skor jag hade, som jag använder. Och det blev vääääääääääldigt många.. Jag fick sån ångest när jag såg det :S Och ett par skor kommer i morgon.. Och jag fick mig en tankeställare, sen kollade jag i mina gadrober plus byrå, det är knöka fullt :S så gott som är allting nytt. Fick mig en rejäll tankeställare som sagt. Nu får det vara slut :S Och så ska det bli nu, endast smink ska köpas!!! För jag mår fakitkst rikigt dåligt :S Men nog om allt sånt här skit nu.

Idag har jag lekt med Emelie :D Vilket alltid är grymt roligt :D Hon klippte även mig :D i have kort hår nu:O eller ja kort men mycket kotare än vad jag hade innan då xD Mitt hår är så fittigt sletet -.- Men nu är topparna "tjocka" och håret ser mycket bättre ut :D Wiie :D  Blev en repa på stan, hittade en as snygga jacka :P men sa nej till den xD hahaha.. Mycket bra, fast mycket är tack vare Emelie :D Sen chillade vi galet som vanligt:D var och åt och sen gled vi och köpte chokladpudding :D Mumma :D taadaa:D


har nyss tagit mig en skön dusch. Och vill ni veta en annan sak med.. När jag var på sjukan idag så sa dom att jag skulle börja gå på akupunktur. Ska bli spännande faktiskt.. Är ju så sönder stressad så något måste göras. Så det ska som sagt bli spännande. Btw någon som har gjort det? isåfall gör det ont? :P


Men nu ska jag spela lite. Puss&Kram // E




Någon som har dessa?

Jag har varit på jakt efter dessa skor ett bra tag, antligen är dom slut eller så finns dom inte i min storlek!!


Ingen som har ett par oanvända i 38or!!

Vill verkligen ha dessa! Men dom kommer aldrig in i min storlek:S Och jag SKA ha dom!



Visst är dom DÖ SNYGGA!!! PURELOVE <3 :D





Emmy goes skönhetesoperationer eller?

Det snackas, ;) Ska jag opera mig? Hört en helt del, att jag ska förstoa tuttarna, förminska tuttar, förstora läpparna. Hmm är det sant :O eller är det inte ? vad ska jag göra. ska jag ens göra nåt ;)

Jo det är faktikst sant, rykterna kan vara sant, Men inga har gissat rätt ;) Taadda. jag ska ANTAGLIGEN fixa en grej, eller ja det är en väldigt stor operation.men som sagt är INGET SÄKERT. För jag måste först dit och prata med dem, innan jag ens kan bestämma mig, om jag ens vågar göra det :S.. Så detta är alltså inget SERIÖST/BESTÄMMT just nu. Så inget överdrivet snack nu!

Jag ska alltså inte förstora/förminska brösten. Jag har liksom för stora tuttar redan xD haha. Och mindre är bara fult:D Inget illa menat  till er plankor ;) haha.. Men läppförstoring då? how knows ;)

Men ni kan suga lite på vad jag ska göra;) 



Puss&Kram// E



Pyssla om mig dag ;)

Hej hopp i stugorna eller nåt sånt kul  (:  Jag mår fortfarande inte bra, hostar som en gris -.- Rikigt irriterande, Men febern är iallafall nere ;) Stort + för det. taadda.. Så idag har jag faktikst tagit det rikigt lugnt. Levt på alvedon och bisolvon och nässpray.. Lyckat.. -.-. Men som tur var så är det inte så jätte varmt ute ;) Så bestämmde mig för att pyssla om mig själv lite ;) Aldrig fel.  Så blev en lång dusch först sen en ansiktmask en hårinpacking, målade tånaglarna, och smörjde in mig med brun utan sol ;) Sen åkte pappa iväg och köpte mat till mig ;) toppen toppen;) haha..

Sen har jag gjort en sa jag inte skulle göra, Köpte mig ett par Chloe skor:P haha.. Dom är sååå snygga :D Och nu LOVAR jag att jag inte ska köpa något mer, om inte min snälla pappa vill betala xD hahaha.. Vet att jag sagt det 2000000 gånger men nu får det räcka! Får inte plats med allt :S


Förvörigt så ska min tågkompis komma hit snart:D För er som inte vet träffades vi på x2000 :D Så tack x2000 :D hahhaa.. Ska bli rikigt kul:D taada:D

Imorgon blir det att spendera övertiden med bästa kåååååååmmmpiizzzzzzzzeeeennn :D haha och INGEN shopping i morgon (: Känner en person som med skulle behöva trappa ner på shopping *host*Emelie*host* Ni missade väl fan inte henne i kvällsposten idag:D Idol-malmö:D hahaha Thats my kusin:D



Hittar som sagt inte kablen till kamera nu :S smidigt!!

Men lägger väl in sen eller nåt:D

Puss&Kram //E



Både Hund och Matte är trött!

Vad händer ikväll då för Emmy? Fakitkst blir det att krypa ner och sätta på en film. Känner mig inte alls pigg :S Hostar sönder mina lugnar typ.. Får hoppas att det är bättre i morgon, är sugen på att shoppa! JAG VET!! Jag ska sluta, men jag känner att jag behöver det igen;) haha...

Idag har det inte hänt så mycket mer än en snabbshopping och badat hunden och lagat mat och varit och köpt fiskar. Vi har fiskar ute i en såndär grej:P haha.. (:

Ser faktiskt ut som både jag och min hund är rikigt trötta. Hon ligger så mysigt i mitt knä och sover nu. Är hon inte bra söt ;) Min lilla puppielove.





Då, nu och föralltid <3

Puss&Kram :)

En ny badad sötnos och en snabbis på stan ;)

Känner mig fortfarande väldigt häning tyvärr. Men tog endå en snabbis på stan, fick med mig en jäkligt tuff långarmad tröja ;) Gaah det får vara ett slut på allt handlande, har faktiskt räkningar att "betala"...  SÅ efter en runda på stan så bestämmde jag mig för att bada min sockertopp, så fick först leta redan på henne. Hon hatar att bli badad överrallt annat.. Men efterråt blir hon helt busig.. haha in söt jag aldrig vill leva utan!!.. :) 





Puss&Kram// E

Jag är sjuuuk,, fuuck.

Jag har snorat och hostat hela natten :( Vad är detta?:S Det är ju helt underbart väder, coh så får jag denna skiten :S? Känns som ag fått det ifrån min systerdotter och som satt och pussade på mig när hon var sjuk.. Så ska glida ner och köpa mig lite godsaker.. Någon som har tips på något bra skit emot förkyldning?.

Går dagen lekte jag med Emelie (: Som vanligt rikigt jävla roligt:D Massa kul grejer händer ;) Vi åt såklart ute både frulle och middag;D GAAH :D Vi som ska sluta med det där. haha. Fick även med mig en handväska och en jäkligt söt rosa tröja :) Kärlek vid första ögonkast, det var liksom jag (: thiihiii.. Vet inte vad jag skulle göra utan snäckis (:.

Ska slänga mig i duschen och sen dammsuga här hemma:S Vem orkar det egentligen, jag är sjuk, någon borde ta hand om mig istället, hahahaa ;)



Puss&Kram på er alla :) Vet att det är dåligt med bilder, men det kommer ;) haha..

Världens bästa bloggare är tillbaka ;) hahaha..

Som ni har sett så har jag inte varit inne på ett bra tag, eller skrivigt rättare sagt.  har inte haft tid eller varit hemma. Och känt att jag inte heller orkat sitta vid datan när jag väl varit hemma.. Men men nu är jag tillbaka igen :D haha.. har faksitk under denna vecka haft väldigt många som har läst bloggen;) Även att jag inte skrivigt:D så jag har varit lite saknad iallafall hahaha..

Men iallafall har det hänt väldigt mycket(: Orkar faktiskt inte dra upp allting just nu :) Men kan säga att det har varit en jävligt bra vecka. Hann fylla 19 oxå:) Det var rikigt jävla bra :D Allting var helt underbart bra fkaitkst :)  Sen har jag och min puppie umgåtts en hel vecka <3 :) super bra. :)  Men tar allting mer sen :)

har nyss gjort en ansiktmask och tagit mig en lång dusch, och efter det körde jag lite brun utan sol, jag är ju så blek xD hahaha.. 

Jag har 56039797 bilder typ att lägga upp. Lägger upp dom i morgon :)


Nu ska jag titta en film och sen försöka  sova:)

Puss&Kram // E




Äger alla på kubb :D BAHAHA..

Jag är rikigt trött, vilket är ovanligt va;)? haha.. Dagen började med att det ringde på dörren typ halv 10 xD Då står Emelie och Zacko utanför;) Stänger dörren och lägger mig igen:D hahaha nej självklart gjorde jag inte det:D Underbart väder i dag med :D Så underbart :D Vi bestämmde oss för att glida och äta frukost. Vi satt även och tänka på hur mycket om året vi lägger på att äta ute, så som frukost, lunch middag. Det handlar om vädligt mycket pengar, inte någon tusen lapp utan rikigt jävla mycket :S  Får väl bli ändring på det xD haha..

Sen var vi ute och gick, drog en repa på stan :D Hade allmänt jävla kul :D Som vi alltid har, sen ÄGDE jag även Emelie på kubb ;) Jag e verkligen bäst på det :) hahhaha.. Om jag får skryta lite :D haha
Sen pratade vi massa skit som vanligt :D

Sen gjorde mäster kocken lite mat till pappsen;) Sen åkte vioch handlade. Fick med mig hårfärg och en hårinpacking (: Sen sprang jag direkt in till Nyberg och satt där en stund och pratade och livet typ(: Sen kom jag väl in här runt 7 halv 8, bestämmde mig för att bada min lilla snäcka... Gick kalas bra ;) Nya shampot är rikigt bra :) Rekommendera det till alla hundägare;)

Snart blir det fkatiskt sängen, har väldigt mycket att göra i mon igen!!


Puss&Kram// E

Underbara väder och kusinerna är på g ;)

Idag har jag spenderat dagen med min kusin (: Vaknade typ klockan 9 (: så knatade upp, sminkade mig och fixade mig lite. Sen vid 11 kom Emelie. Så tog vi en cigg i det underbara vädert.. Sen bestämmde vi oss för att ta en shopping runda på stan. Fick med mig ett par stora solbrillor och ett as snyggt skärp, som var förstort så jag fick sy in det ;) jag e såå grym :D

Smakade även ben&herrys nya glass. fy fan vad god den var! rekommendera den starkt! :D Emelie tog en gammal glass:D hahaha..  Den såg i allafall mysko ut..  Sen fick Emelie ett grymt samtal, som e hemligt. så säger inte  (: Men det var grymt bra :D Taadda..

Sen åkte vi till arbetesförmedlingen. Där vi både skämde ut oss rätt bra xD hahaha

Tanten: Behöver ni hjälp
Jag: nej, jag har inget jobb
Tanten: tittade på mig som jag var dum i huvudet xD

HAHHAHA så jävla blåst den var xD hahahaha..

Sen Emelie väntade på en annan tant, så kom typ 2 och frågade om hon behövde hjälp, så när sista frågade

Gubbe: Väntar du på någon ?
Emelie: Jag väntar fortfarande på ....
Gubbe: Blev typ sur


HAHAHA så går det en dag på arbetsförmedlingen xD hahaha..

Efter det tog vi oss en tur till hemliga stället. Efter det kurrade magen lite så vi gled till donken och tog en cola/milkeshake och jag tog även några såna chilli shit.. Sen åka vi och satte oss i solen och bara chillade galet :D och pratade en jävla massa skit :D hahaha ..  Efter det var vi hunriga igen xD åkte och köpte middag vilket skulle bli pizza, men satt några rikigt äckel där utanför så vi gled till hemköp och köpa billys pan pizza xD hahaa. VIlken bra middag va. ;)? 

Sen har vi lyssnad epå as gammla skivor från när man var "liten" och typ asg xD hahaha.. När man hörde alla dom låterna tänkte jag på Johanna (råttan). Alla våra fester ihop som var så jävla grymma! VI hade alltid så jävla kul ihop. fan vad jag saknar den tiden med dig Johanna och alla festar <3<3 VI umgicks varje helg innan nu ses vi knappt :( I really miss you <33

Sen sumpade jag min kamra i stenplattorna med, Bra jobbat Emmy!! 


Förövrigt så är min kusin, min andra halva, VI är så jävla lika så det finns inte, det ända som skiljer oss åt är hur vi ser ut, i stättet är vi så lika.Min kusin, min bästa vän, min andra halva! Love you Kusin <3<3





En gammal bild på oss två;D

Kommer bilder i mon på grejerna jag köpte och något mer ;)


Ikväll har jag även hunnit med ett träningspass ;) så duktig jag är:D Har duscht och haft mig nu (:
Så blir snart sängen för mig del;)


Puss&Kram// E

RSS 2.0