Ebba är bättre!

Inatt blev det inte så mycket sömn heller:S Somnade sent, sen vaknade ebba vid 6 och ville gå ut. Men sen kröp vi ner i sängen igen. och sov två timmar. Sen ringde dom ifrån sjukhuset ochskrev ut mer medicin för mina problem med njurarna.

Ebba börjar bli mycket bättre, hon andas normalt och hon har inte svimmat på hela dagen=) vilket är riktigt skönt.

Jag är sjuk igen-.-' jag har feber och skit ont i halsen och hostar-.-' jag har jätte dåligt imunförsvar har haft det sedan jag var sjuk. så får typallt.-.-' så typiskt!


Nu ska jag kolla lite tv och ta en alvedon.


Älskling jag saknar dig<3<3 Emmy<3Ricky=4-ever

hjärtfel:/

Min ögonsten har ett hjärtfel som gjorde att hon "svimmade" eller vad man ska säga. Så nu är det medicin som gäller 2gånger om dagen livet ut.

jag har under 12 år "rott" att Ebba ska leva förevigt. Men idag insåg jag att hon inte gör det utan en dag kommer jag få fatta mitt livs värsta beslut. Jag blir gråtfärdig bara jag tänker på att jag en dag måste ta bort henne. Hon är verkligen mitt allt. Kommer inte ihåg mitt liv utan henne, då jag var 7 när jag fick henne och idag är jag 19. Så haft henne ett bra tag<3 min lilla älskling<3

På tisdag kommer en hjärtspecialist och ska göra ett ultra ljud på henne.

Ska snart krypa ner och sova, sov inget inatt. suttigt och hållt ögonen på henne. Ska först prata en stund med älsklingen min<3<3

Ricky jag älskar dig, nu imon och föralltid<3 alltid du och jag<3


Puss&Kram/E

SNÄLLA va inte sjuk!

Jag sitter just nu och as lipar, frågamig inte ens varför jag skriver. Men jag känner att jag behöver det. Dagen började skit bra,fick lägenheten och allting, har varit skit glad allting har varit great. Men ikväll harmin hund blivigt super sjuk. Hon ramlar ihopoch bara vinglar omkring. VI ringde  till helsingborgs djursjukhus. Dom sa att vi skulle avakta och åka in akut till stan imorgon, blir det värre inatt så åker vi ner till helsingborg. Min hund är verkligen mitt allt. Haft henne senjag var sjuk, var med när hon föddes hon har sovigt jämte mig i 12 år.

Jag är så rädd att förlora henne, varje gång hon blundar så slår mitt hjärta 40000 slag. Jag är så rädd att hon aldrig öppnar dom igen.














Min älskling<3
Min andra halva<3
Mitt allt<3

SNÄLLLLAA vill inte förlora dig!!!!!!!!!!!!!!!!

NY DATA SÄLJES

Köpte en ny data idag. Både älsklingen och jag. Min är fett snygg och skit bra med w7. Funkar till alla spel, så som wow, sims 3, you name it!
Men nu säljer jag den då det är onödigt att ha 3 datorer, då vi har fått lägenhet. som vi fick idag.

Ingen som är sugen.

5000 kronor


ny data imon

Jag har faktiskt inskaffat mig en ny dator. eller den kommer i morgon:D skit snyggt chassit och windows 7 ;) som tydligen ska vara as bra. Älsklingen köpte en med =) Imon ska det liras wow. har även köpt ett wow acc av Rickys polare:) haha jag är nörd.

Idag har älsklingen och jag ätigt god mat, blev att köpa med kina mat efter att vi varit på banken. Sen skulle vi iväg igen men vi missade bussen. typiskt! Så vi ska dit i mon istället. Efter vi pillat med datorerna lite:D moha:D Ikväll har vi stortstädat i älsklingens rum. då jag haft lite panik xD jag hatar när det e damm och grejer överrallt xD hahaha. Så nu är det jätte fin och luktar gott:D tihiihihi..



Puss&Kram// E





Ungefär såhär ser min nya data ut:D wiie:D

visst är ni lite avis;) tyvärr förstör jag mina datorer på 1 år. Hade min data jag har nu i faktistk 1½ år:D det är rekord:D moha:D



Nu är jag trött på detta:S

Jag har ont, jag har typ feber och jag är fittigt jävla trött, trots att jag sovigt bra i natt-.-' Jag vill bara bli frisk nu. Varit sjuk i över 2 veckor nu. Jag har jätte viktiga saker att fixa, min hjärna säger ja min kropp säger nej. Fan vad detta är KUL! eller inte.  Känner mig helt slut trots att jag inte göra något, och jag känner mig sur och irriterad för att jag aldrig kan bli frisk någon gång, just nu känns det så. Jag ghar verkligen massa att fixa men inte orka-.-'

GAAH säger jag bara. Nu ska jag spela gh och sura lite-.-'


Puss&Kram// E

Tack bby för att du alltid finns där för mig och stöttar mig, du är hela min värld och du betyder mer än något annat <3 Är så jävla glad att jag har dig älskling <3 Du och jag föralltid <3 Älskar dig mest <3<3<3

fortfarande ont-.-'

Godmorgon. Idag har jag sovigt länge. Somnade som en stock igår när älsklingen och jag la oss. Både var trötta, suttigt på akuten hela dagen. Plus att jag hade fått de pillret som gjorde så jag var helt borta typ:P Jga har fortfarande väldigt ont i njurarna, men dom skulle ringa idag och säga vad det var för fel på dom, om det var något annat än just en infektion.

Idag händer det lite grejer faktiskt. Jag ska ner ett ärende på banken och sen ska älsklingen och jag fixa en liten sak.

Jag måste även köpa ännu mer vinterskor, jag har faktiskt hittat på skopunkten. Men jag vet inte. Jag hatar att köpa stövlar -.-' men men:D


Nu ska jag lägga mig och ta det lugnt, min rygg gör så fittigt ont rent ut sagt.


Puss&Kram//E


akuten hela dagen-.-'

Jag vaknade i dag på morngen med några jävla smärtor i ryggen. Så fick åka in till akuten. Jag har haft urinvägsinflamation i 2 veckor. Och nu har det satt sig i njurarna. Därför jag ahde så jävla ont i ryggen. Så fick lugnade medel så mådde fett bra xd haha Sen tog dom massa blodprovet, och vet ni jag svimmade inte :D Fick även vet att jag har järnbrist igen xD så dags att börja med dom pillerna igen xD

Imon ska vi titta på en sak =) tihihih..





Fucking njurar-.-'

Hoppas det är bättre med er!

Puss&Kram// E

vilket väder

Det spö regnar ute. Vilket roligt väder. Jag som tänkte gå ut och gå en liten runda, eftersom jag mått skit dåligt nu ett tag så har jag bara chillat, idag har jag ingen feber och känner mig mycket bättre=) Ska nog dra med älsklingen ut sen om vädret blir bättre.

Jag väntar massa mail om olika skolar nu(hittat en jag verkligen vill gå).. Även min nuvarande skola ska även ringa? omg kors i taket!

Jag måste verkligen hem snart, jag har såå jävla mycket att fixa. Helt sjukt:S Bra att man ska bli sjuk samtidigt oxå!

ne nu ska jag fixa och dona lite. snart kommer bby hem med på en låång rast:D thiihihh



Puss&Kram// E



bild tagen från googel;D


allt är ju försent?!

Jag har ansökt till flera skolor nu. men kurserna började ju för flera veckor sen. JÄÄÄVLIGT BRA! Kan få komma in nu i vår, men vad fan ska jag göra tills dess:S Gud vad allting ska krabba. Men det är bara att ta ett djup andetag och lugna ner sig och försöka fixa det ändå. Har ju inte annat val.

Jag är sån som väldigt gärna dra ut på saker "jag gör det i morgon, jag gör det sen" Men då blir det som det blir oxå. Det ska jag sätta upp på min lista. Göra grejerna när man ska och inte en dag efter

Jag fundera på att gå och göra mig lite frukost nu och sen skriva lite mer mail. Önska mig lycka till.

Puss&Kram// E

WTF!?!?!?!??!!

Min skola kommer skriva av mig pga av att jag varit sjuk i 3 veckor snart. Dom tror inte på det, dom vill inte svara verken på mail, telefon eller sms. Så dom dissar mig hela enkelt. Jag har sagt att jag kan fixa ett intyg så dom tror på mig, men icke!  Vilken bra skola va? Så jag kommer faktiskt att prata med rektorn om detta. För man ska inte bli behandlad så. Jag kan inte skriva vad jag fått här för folk jag inte känner behöver veta det. 


Igår hade jag och älsklingen det jätte mysigt =) Jag mådde inte så bra igår, men dirkt när han kom hem lyste han upp hela min dag :) som han alltid gör. Min baby är helt jäävla underbar :D Med honom blir jag så lycklig och såå självsäker.

Nu ska jag försöka reda ut detta:S

Puss&Kram// E

inte min dag?

Idag har jag en såndär deppig dag:S Känner det nu, massa tankar i huvudet som snurrar och snurrar, men kommer ingen vart liksom. Gaah -.-' Såna här dagar vill man bara dra täcket överhuvudet och sova. Men tyvärr kan man inte det. Usch för denna dagen säger jag bara. Längtar tills älsklingen kommer, då ska jag pussa sönder honom den saken är klar. Tack för att du finns älskling <3 du gör mig så jäävla lycklig <3







bättre =)

god morgon gänget. har varit vaken sen halv 9 faktiskt. älsklingen åkte till skolan då. Jag tänkte somna om men det går verkligen inte-.-' Så typsikt.  Jag känner mig mycket bättre, ingen feber men helt snurrig i huvudet och hostar och förkyld men som tur är febern borta. Så imorgon åker jag hem. Kommer sakna ihjäl mig efter älsklingen. Längtar verkligen tills vi får ett eget :) Kommer bli så sjukt underbart.


Idag ska jag bara ta det lugnt, och bli ännu piggare. Jag har så jäkla mycket att fixa i veckan-.-' Blää.. Sen ska jag övertala min pappa om en liten sak med ;) tiihiihiihihi..

Ska nog lägga mig i sängen igen om se om jag kan sova en liten runda, har så jävla ont i huvudet-.-'


Skulle aldrig vilja vara utan min älskling <3 han är verkligen min självfrände <3<3


Puss&Kram/ E

vi älskar lägenheten!

Vi har hittat "vår" lägenhet nu xD en nyrenoverad 2a en stor sådan. Jag ahr bara sett bilder, massa bilder i olika vinklar och hej vilt:) Älsklingen åkte och tittade på den idag själv, då jag har legat här sjuk :/ han sa att den var vrål fin. Men det visst vi redan innan :) Nu hänger faktiskt allt på min pappa;) Han som ska betala..:P Lägenheten är väldigt vädligt dyrt, en lååång bit över vår budget xD Men pappa tyckte detta lät jätte bra. Så han skulle se vad han kunde göra sa han xDhahaha :D:D  Det är ju alltid en bra början eller hur:)

Har nyss ätigt en jätte god tårta:) Rickys bror Kevins fyller 18 idag :) jag hatar tårtor men denna var jätte god faktiskt:D idag har jag bara legat i sängen och blvigt upp passad av älsklingen. och kollat tecknat. Finns inget bättre än att ligga ner gosad i sängen och kolla tecknat:D hahaha jag må vara barnsligt. men det är den bästa medicinen enligt mig;) tihihiihihii:)

Jag skulle ju hem idag, men eftersom jag är sjuk så blev det inget. har en jäävla massa att fixa hemma och möten och skit.. Så måste hem så fort jag blir bättre.



Nu ska jag lägga mig och kolla film med älsklingen

Puss&Kram// E



Detta är jag nu-.-'


Ricky älskar dig som fan<3<3


jag känner mig sjuk!

Jag mår inge bra alls:S känner mig helt cp störd:S känns som jag har feber och ont i hela kroppen och mår vrål illa., omg svininflensan?!:S omg xD


Älsklingen jobbar och jag ligger bänkade framför wow xD hahaha oväntat va? men sak faktiskt försöka sova en runda, och se om det känns bättre. ska ju som sagt på visning idag vid 5 och sen åka hem imorgon. aja vi får se hur det går:S


Puss&Kram/ E

visning imon klockan 5

Hej hopp lille bloggen=)  VI ska åka och titta på en stor nyrenoverad 2a i morgon=) Den är verkligen vrål fin. Men tyvärr är den också vrål dyr. Men pappa sa att det inte var helt omöjligt, vi skulle åka och titta på den iallafall:) Sen får man se vad pappa säger =) Hoppas kan man ju:)

Älsklingen och jag har ätigt gott nu=) Ikväll ska vi bara mysa ner oss:) Älsklingen ska tyvärr jobba på resturangen imon -.- Men bara några timmar som väl är=)


Jag har bärjat få vrål ont i magen igen:/ har börjat med vanlig mjölk sen en tid tillbaka, men så fort jah äter något så får jag så jävla ont i magen:/ så måste väl gå och kolla det..

Ne nu har jag pussa sönder mig super söta pojkvän <3<3


Du och jag föralltid baby <3<3

Btw det kommer kanske en till överraskning snart ;) Men beror på hur allting blir :) Men blir det av så får ni veta dirrmode =)




Puss&Kram// E

Wow är kärlek!

Nu står vi utan lägenhet som sagt, massa strul och skit.. Så vi letar för fullt nu!!!

Har börjat lira wow igen:) köpte game card igår;) så nu är det bara att spela:D Spelat typ 7 8 timmar idag medans babylove var i skolan ;) haha.. Men det e riktigt farligt att spela igen känner jag, man är så inne så man glömmer äta man glömmer livet typ xD hahahaa..

just nu sitter älskligen och spelar xD haha släppt datan med gråten i halsen xD hahaha nej bara skoja xD Men wow är det bästa som finns asså xD

Imorgon ska älsklingen och jag ut och äta och lite så:) Jätte mysigt. Sen måste jag faktikst åka hem:( har ju skolan som jag skolat från i typ hmm 3 veckor xD haha.:P men så kan det gå..

Kanske blir en liten till sak som händer i livet nu :) Men kan inte avslöja detta då det är hemligt än så länge :) Hänger på ganska många saker. Eller iallafall en.. tihiihihi:) Men hoppas kna man ju alltid göra.:)


Aja nu ska jag kolla när baby spela, sen ska vi lägga oss och mysa en liten stund <3:)


jag älskar minRicky mer än något annat <3<3 Sötare och underbarare pojkvän finns inte <3<333


Kram// E

utan lägenhet -.-'



Trött som bara den!

jag är verkligen vrål trött, vaknade 5 och var klar vaken-.-' Somnade typ 2 eller något, så fått väldigt mycket sömn-.- När jag inte fått sova riktigt blir jag sur och inte alls rolig att umgås med känns det som..  har spenderat morgon dagen med Kevin( rickys bror)  Sen kom älsklingen hem på sin rast men åkte nyss igen.. Saknar honom redan faktiskt<3 Iallafall ska jag sminka mig och fixa håret strax, ska nämligen på en sak vid 5.. Vet inte riktigt om jag ska avlöja det här nu i bloggen, men gör det efter vi varit där;) tihihihii..


men ska sminka mig och så nu:)


Jag Älskar Dig Ricky <3<3

Tjingeling// E


tur man flyttar snart!!

Fan vad allting krabbar just nu -.-' Skulle ju ha ett jävla möte i skolan imon, men eftersom jag inte är hemma utan hos älsklingen så muppar precis allting -.-' Dom e typ vrål sura. Men faktiskt deras fel själva dom som skrivigt fel på pappret. Så det så.. Men orkar inte detta.

Tur man flyttar snart;) ska bli så mysigt:) Längtar som fan asså.. Bara slippa all jävla skit och bara tänka på oss två och vår framtid:D visst låter det underbart:D


Just nu har jag skrivit lite mail till en massa viktiga personer;)hahaha. Väntar även ett samtal, dom skulle ringa efter lunch. Så får se hur det går xD


Nee nu ska jag fixa lite,, Puss&Kram/ E

new love:D

Thihiihi..
nu har jag hittat ett par vinterskor och ett par ljusa jeans, ja ljusa jeans. hatar ljusa jeans annars men dessa var skit snygga :D så tänkte fråga min snälle pappa om jag kan få dom:D



visst är detta kärlek:D

aj aj aj!

Igår kväll fick jag såna magkramper det var helt jävla sjukt, hade så ont så jag höll på att spy kunde knappt resa på mig. Fan det värsta jag varit med om. så kunde inte sova något i natt, sov 45 minuter. har inte lika ont idag, Men enda sidan gör vrål ont:S  Går det inte bort får jag åka till sjukan:S har ont i nederdelen av ryggen eller vad man ska säga, på båda sidorna exakt samma ställe:S hmm wired!!

Men iallafall älsklingen är och köper kinamat:D såå sjukt gott:D Vi ska fira att vi förlovat oss:) tänkte äta ute där, men eftersom jag har ont i magen så fick det bli en myskväll hemma, inget man tackar nej till:) SÅ våran förlovningspresent blev ju lägenheten :) jag är såå jävla glad att jag ska flytta ihop med älsklingen :) Helt  underbart:) Har verkligen min drömkille<3:) jag älskar honom som fan<3<3<33<3<3 Min andra halva<3<3

Nee nu ska jag plocka ihop lite och såå:) sen kommer älsklingen med god mat:D


Puss&Kram// E




WWIIIEEE

Fick nyss världens bästa sms, älsklingen åker hem idag istället:D Han är allergisk mot gräs och skit och dom är mitt ute i skogen, så han åker hem:D WIIE omg snacka om att jag är glad nu:D tihiihih.. Detta räddade verkligen hela min dag:D Ska pussa sönder han när han kommer hem:D <33<3333 Han är hemma om typ 40 min:D WIIE:D:D:D:D


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite film:D och längtar:D


Puss&Kram//E





Scrubs!

Tjipp igen :) Såhär seg har nog aldrig en dag gått någonsin, älsklingen är ju på skolresa, han rignde och sa att han hade lika roligt som jag har:P hahaha.. Men imon är han här och myser med mig igne, kommer bli ensam att sova utan honom:/ 

Har suttigt och kollat Scrubs, jag älskar scrubs, sett alla säsonger;) har nämligen en pojkvän som avgudar scrubs och kan varje avsnitt utantill;) hahaha.. Men scrubs är kärlek faktiskt:) Men kan se avsnitten om och om igen;) tihih

Sen har jag även sett Kenny begins :) fett rolig ;) gillade faktiskt den:D tihiihhii..

Nu gör hans snälla pappa lite mat:) är vrål hunrig, men mår galet illa då jag åt 3 fullkorns mackor typ:P hahhaa så smakar såna där frön i hela munnen  sen tog jag ett jenka tuggumi:O det är nästa ett kult tuggumi :D   Men dom smakerna ihop är inget jag rekommendera xD hahaha..


Nu ska jag vänta på maten sen ska jag kolla någon film och länga tills älsklingen kommer hem<3 Vill aldrig mera vara en dag utan honom<3 tur att vi har en lägenhet om 2 månader:D:D tihiihihh


Puss&Kram // E




Godmorgon! fan vad ensamt

God morgon bloggen :)
Vaknade faktiskt vid 9 tiden men låg och myste med älsklingen ett tag:) <3<3 Och nu sitter jag här själv-.- Älskligen är på skolresa. Så jag ska vara hos honom själv tills någon gång i morgon. Hur fan ska jag fördriva tiden?:S typ spela gh? eller städa :S Gaaahh

Värsta av allt jag har inga pengar, så måste ringa min käre far. Men känns vrål dumt att ringa om pengar när han ska betala lägenheten och allt det där.. Men jag får väl "låna" av honom xD hahaha :) Låna sen råkar man glömma xD thiihihihhi

Längtar galet tills vi får lägenheten har så mycket planer och såå:) Så jävla underbart med eget.. Men kommer sakna pappa en massa!!! plus att det är en bra bit hem. Tur att den finns telefoner ;) tihihi

Nu ska jag äta upp min frukost och sen fördriva tiden, och vrål sakna älsklingen


Puss&Kram//E

Jisses!

Jisses vad trött jag är:S och världens jävla huvudvärk-.-' alltid lika roligt.. Men iallafall älsklingen är i plugget och jag ligger hemma hos honom och myser. Men baby kommer om 30 minuter. Han är saknad<3 thihi:)

Fundera på att sätta mig och spela lite gh:)


Puss&Kram//E


allt är såå jävla underbart! <3 Tack älskling <3

kan forfarande inte släppa att vi köpt en lägenhet. vi ska bli sambos.:) På den sommaren har massa hänt:) blev tillsammans med älsklingen och sen förlovningen och nu ska vi bli sambos:) Helt jävla underbart <3 Är så jäälva glad<3<3 Min otur kanske har vänt?! Man kan ju verkligen hoppas det..

Fått klara instruktioner ifrån älsklingen att det inte får vara något rosa i lägenheten:O vem gillar inte rosa;)? tiihihi-. Förutom min walkin closet :) Den ska vara rosa och jätte söt:D tihihih:)  Ni får se den när den är helt klar:) thihihi. :)

Älsklingen är verkligen mitt allt, min bästa vän, min andra halva. Utan honom skulle livet varit grymt jävla tråkigt.. Snart ska jag få börja ett liv med honom, en framtid :) Han är verkligen the one :) När man hittar den så vet man direkt att det är rätt:) Tänk att det tog mig 4 år att inse det. 

Men nu ska jag och bby spela gh:D jag e grym, är på hard nu då;) Sen ska jag krypa ner och mysa med älsklingen <3

Puss&Kram//E



Nu och föralltid<3<3

nu har vi lägenhet:D

Älskade lägenheten såå slog till direkt:D super fin och stoor :) Men ni får se den när den är klar:D men kan säga såhär, en stor walk in closet:D wiiee:) Sen blir det en annan jätte mysig grej vi ska göra:) men får bli till våren för det e hårt i marken i November.. jag e sååå jävla glad. så den 1/11 flyttar vi:) Tack pappa för du betalar en massa:D:D jag har världens bästa pappa<3:) love You<3

Puss&kram//E

Visning klockan 4

Tjingeling. Sååå jävla underbart att vakna med jämte älsklingen <3:) Min pojkvän är helt jävla underbar <33<3:) Vill aldrig mera vara utan honom<3<3<333

Iallafall ska vi på visning nu vid klockan 4:) Önska oss lycka till <3:) tihih.. hoppas verkligen det är en lägenhet för oss <3:)

Ska klä på mig nu och fixa till mig, sen blir det faktiskt pizza till middag;)


Berättar mer om hur lägenheten var senare:)

Puss&Kram//E


Middagstips!

God morgon gänget, Har nyss vaknat:) Min lilla hund har tagit hela sängen inatt-.-' Men hon är ändå vrål söt:) Hon ligger med huvudet på kudden och sen restenav kroppen undertäcket:D Sen kryper hon närmare hela tiden ochdå hopparjag längre ut, sen har Ebba hela sängen och jag en mini bit;)hahahaha

Sitter just nu och äter frulle, hatar att äta frukost såhär. Tycker inte det smakar någon vidare alls. Så fundera på om jag ska göra någon godmiddag. Men fråga är jag bara vad man ska göra?.har ni inget tips tråkiga läsare:D?
Fundera på att göra en tacos paj:) Men får hela enkelt se:)

Ska strax hoppa in iduschen och sen fixa mig och seeen åka och handla en hemlig sak till älsklingen:) tihiihih<33 längtar bara tills klockan blir 7:D:D:D Då ska jag pussa sönder älsklingen<3<3

Btw glömde berätta igår att jag fick för mig att köpa en espresso/cappuccino maskin:) tihiih:) Helt onödigt men endå liksom:D


Puss&Kram//E




Visst ser det gott ut:D?

Nu ska ni få veta en liten hemlis:D Jag har aldrig druckigt cappuccino eller expresso:Phahahhaa
hahahaha jag hatar kaffe men detta ser ju inte ut som det:D TAADDA:D VI får väl sehur det smakar när jag väl packar upp den;) hahahah!

WIIE älsklingen imon:D:D:D:D

Dålig uppdateringi know!Men ändring på det nu:) För det första fick vi inte den lägenheten, men vi har redan 3 nya;) Så åker till älsklingen imon:D:DD::D:D:D:D WIIIEE längtar galet efter min sötnöt<333:) Han är jätte söt och möter mig i Kalmar:) erkänn söt han är <3<3<3:) Så på måndag ska vipå 3 nya visningar sååhoppas man faller för någon <3<3tihiihh:)<3<3<3

Idag har jag varit på kalas sen innan dess på någon jävla fabrik hahaa:P Fråga mig inte varför men palladeinte hänga in, då det tog 2 timmar och man skulle ha skyddskläder och skit:P hahha så satte mig i bilen och pratade med älsklingen:) Vi pratar fan i snitt minst 6 timmar varje dag:) Men vi har alltid något att prata om:) <3<33<3

Iförr går lekte jag med Malin, en jävligt kul grej hände:P på sibylla eller vafan det heter:P för det första sittervi oh asg hela tiden:Phaha  Sen går en gammal gubbe typ:P ochhar köpten hamburgare och sen tappar dne på golvet, och då säger jag högt och tydligt bara: haha han tappade hamburgaren så jävla ägd. Hahhaha vilka blickar jag fick xD hahahaha..Men vad vi skrattade:P värsta var att han tog upp hamburgaren och åt den:P men så typsikt mig attslänga ur mig en sån kommentar utan att tänka sig för:Pmenhan blev ju rå ägd:P hahahaha

Imon åker jag som sagt till älsklingen<333<3 Längtargalet<3<3

Nu ska jag prata vidare medälsklingen<33

Godnatt //E




Ska pussa sönder dig imon älskling<3<3<:)

Mitt allt <3<3
Jag älskar dig<3<3<3



PS: mitt mellanslag är sönder och tangenterna muppargalet just so you know!

Nu är det bara att hoppas

Börjat få nya läser igen nu när jag börjat blogga"igen":)alltid roligt att några vill följa min värdelösa blogg;) hhahaha:) har nyss legat och pratat med älsklingen i hmm typ 5-6 timmarkanske:)Men känns som typ 20 min :) Fick nyss världens sötaste sms från världens sötaste pojke<3 Såå jäävla underbar min baby är:)<<3<3 Älskar honom till tusen..

Idag var det ju vising, och som jag trodde var lägenheten underbar enligt älsklingen:) Nu är det bara att hoppas att den blir våran:) Är så att en annan har den paxad tills hon fått sålt på sin, men eftersom våran skola ligger 1 min bort och allting,så fick dom bara tillhelgen på sig att sälja sin lägenhet.. Hoppas hoppas verkligen att dom inte får sålt på sin.. Så attvi få den, då hade jag börjat lipa ochtyp dött 4 gånger om. haha:) Men ska inte ta ut något i förskott, så ska vi har börjat kika runt lite på andra alternativ:) Men som sagt hoppas får man ju göra:)

idag har jag bara sååftat och pluggat,ska ju till plugget imon, men hörde att det skulle regna, och jag måste cykla-.-' Så vi får se hur det går med det, men pappa skulle se om han inte kunde köra :D:D thihihhI love my dad:)

Nu ska jag sätta på en film och sakna och drömma om älsklingen<3<3Han är såå sjukt älskad<3<3<33


Nattinatti//E








Håller tummarna!

Godmorgon gänger,jag försov mig. Knappt sovigt något i natt heller pga av att min älskling(Ebba) har hostat sönder. stackars min älskling. Tur att vi skabörja med medicinen idag. Tänkte att jag skulle gå upp vid halv 10 idag.. Men så blev fallet inte-.-

Idag vet jag inte vad som händer, ska äta frukost och sen plugga, sen är det ju vising vid 5. Men tyvärr kunde jag inte åka upp så hastigt pga jag går iskolan.Så älsklingen går för mig;)tihihih Så kommer verkligen hålla tummarna:) Hoppas ni gör det med:) Sen fundera jag faktiskt på att dra igång träningen med:)

Puss&Kram//E






Mina andetag<3<3

Förlovad med älsklingen <3<3<3<3

Gud vad trött jag är-.- ovanligt va?. Idag har jag pluggat galet:) Jag sög innan på matte men nu går det faktiskt riktigt riktigt bra:) Jag kanske har en pluggis inom mig trots allt;)hahaha..  Sen framåt 4 började jag bli cp hunrig eftersom jag var dum och skippade frullen, precis i tid kommer pappa hem med en pizza:D snacka om lyx;)hahaha.. Btw ingen äter väl en hel pizza:S? Jag äter inte ens en halv, man blir dö mätt på det ju. Min pappa bara onödigt och köpa pizza till dig du äter ju endå bara halva. Palla bli mer fet:P hahahaha xD

Nu ikväll har jag spenderat en vääääldigt lång tid hos veterinären med min prinsessa:)Men öronen såg kanon ut:) Men vi började med hjärtmedicinen då hon har börjathosta. Men vi har gjort en hjärt rönken. och det visade inget förstorat hjärteller något:)Vilket är vrål bra:)Så vi började med en ltien dos i förebyggande syfte typeller vad man ska säga:)

Pratade ju om lägenheten igår ju;) Älsklingen åker imon själv och tittar på den(då jag inte kan inte åka upp så hastigt) :) Vi är redan 100% säkra på att vi vill ah den, Men har varit några idag ochkollat påden men dom är osäkra.. Så vi får VERKLIGEN hoppas att vi får den..eftersom vi är säkra ellervad man ska säga:)

Sen tänker jag avslöja en till hemlis:) Älsklingen ochjag har förlovat oss<3 09-09-09är  vi officelt om man säger så. men vi har dom på oss endå.Vi ville mest bara ha datumet 09-09-09liksom:) Sen läser massa gamla 30+min blogg:P Så jag ska INTE gifta mig och inte inom domnästa 10 åren:P hahaha..Så jävla underbart <3<3<Ärså jävla lycklig<3<3<3<33<3<3<3<3 Många som sett det och sagt något, så tänkte att det är lika bra att berätta det:) Ricky älskar dig.duför mig till världens lyckligaste männsika<3<3<3 Livet är menats för oss två<3<3<3




Taadda:D SÅ jääävla underbart<3<3<3


RSS 2.0