Rip min underbara hund Ebba<3<3

Idag somnade min älskling in här hemma på sin favoritplats i soffan
Tiden var inne för henne och jag fanns där vid hennes sida<3

Kan inte fatta att mitt allt är borta, Men det var det bästa som kunde hända, att se henne plågas var hemskt.
Hon har det bra där uppe med mamma<3


Ebba jag älskar dig<3Har inte fattat att du aldrig mer kommer och möter mig när jag kommer hem:(
Men du har det bättre.

Jag saknar dig som fan. Allt är så tomt utan dig




Vila i frid min underbara älskling<3

7/8-97 - 28/12-09

Den bästa tiden i mitt liv<3
Tack Ebba för alla åren.
Du kommer föralltid att vara min lilla dosing <3<3





Tack Ricky för att du finns här för mig nu, du är helt jävla underbar<3<3

Inget kort ännu;D

Har som sagt inte tagit något kort som jag lovat ännu. Men det kommer säkert i helgen:) Idag har det rullat på, skola som vanligt. ja är lika smart som alltid;) huehue :P

Sen har jag faktiskt städat och hållt på:) Sen tog jag mig en låång och varm dusch! Finns det något bättre? tror inte det asså! Nu ligger jag här och saknar sönder min älskling:/ Vill vara med honom nu nu nu nu nu nu!!!

Alla dessa julklappar asså, inte köpt en enda ännu:S Skulle beställt lite idag från nätet,  men självklart var allt jag skulle slut:P! Förutom en present som älsklingen ska få;)Vet att han längtar galet:D Mohha:D tihihih<3<3<3 Ska leta lite på lördag :) thihihi

Imorgon blir det att gå upp tidigt:D Emelie hämtar mig and the dogs tidigt:D för att sedan hälsa på Zacko och plåthugo:D Mohha:D:D


Nu ska jag försöka göra klart engelskan och sen sova


Puss&Kram/E



Älskar dig Ricky<3<3<3<3



klippt av håret då tro det eller ej:D

Ni kan aldrig gissa vad jag gjort.:P Jag har klippt av mitt hår. Klippte av 25 cm om inte mer:P hahha så har ung till axlarna nu:) Det blev skit fint! Så jäävla nöjd! Emelie hade rätt;) hon har velat klippa mig såhär i flera år, men jag har älskat mitt långa hår:P Det var inte meningen idag men vafan man måste byta frilla någon gång i livet;)Så nu har jag kort hår:O OMG:D tihihi:D men jag e cp nöjd och det är vrål snyggt på mig:) Ni får se bild imon:)


Idag har det knallt på som vanligt:) Lekt med Emelie sen skolan sen lekte jag med Emelie hela kvällen:) Vilket alltid är kul:D Har hittat en skit bra julklapp till henne:D Så imon ska jag beställa lite julklappar från nätet, eller ja två stycken :) Till älsklingen och Emelie:) Sen kanske någon till mig själv(A)

Nu ska jag snart försöka sova:) Men hundarna har tagit över min säng typ-.-'

Imorgon ska jag städa lite:) Sen glida ner på stan och leta julklappar till mina syskonbarn:) Ska nämligen dit på Söndag:) Sen veckan efter blir det att köpa till de sista:)


Sen har jag bokat tid till Novas 12 veckors vaccination, då hon redan e 12 veckor. Men dom har fullbokat:S Så fick en tid den 22/12 :)


Ne nu ska jag lyssna på lite musik och sådär:) Sen försöka sova:)


Puss&Kram/ E

Såhär ser det typ ut, fast lite längre och mer uppklippt:D skit nöjd:D



Ni får se bild imon;)


Börjar 3 :D

Heej hopp:)

Har nyss varit ute på en promenad med vovvarna:) Nova börjar bli riktig duktig på att gå i koppel faktiskt:) Annars brukar hon får vara ute och springa i trägården, men nu börja hon bli stor ju:)

Ska strax bege mig till skolan, kom på att dom ändrat mitt schema så börjar 3 ;) Lyxigt va:) OMG, läxorna:P hahaa kom på det nu, hoppas jag inte har engelska idag bara:P Huehue

Idag vid 10 tiden fick jag besök av kusin(: Hon kommer efter sitt jobb(: Då ska jag klippa mig. Är verkligen på tiden, så jäkla slitet.


Nu ska jag slänga i mig något och äta sen är det dags för skolan.


Puss&Kram//E




Bjuder på en bld på mig;D haha
Lika söt som vanligt:D MOHA


En ny säng SKA inhandlas:D

Jaha då var man hemma hos pappa igen, efter en mysig helg hemma i Västervik med älsklingen:) Tråkigt att åka hem, men snart är det över som tur är:) Snart är skolan över här och då flyttar jag på riktigt:) tihihih längtar sönder<3

Som sagt helgen har varit helt underbar<3 tack  pappa för alla saker jag fått och all hjälp med lägenheten det är guld värt! Eftersom jag själv inte är så grymt smart när det gäller att hålla på med skruvmejslar och annat skit. Jag gör helst så att jag slänger det och köper nytt:P hahha Men tur man har älsklingen som blir "mannen i huset" eller ja lägenheten:P haha

Jag MÅSTE köpa ny säng, går inte att ligga 4 stycken i en 1,20 säng:P No way asså. Har hittat två jätte snygga sängar på ikea, som jag kollat ut sen länge. Men trodde vi skulle klara oss med 1,20 sängen ett lite tag till, men icke. Hoppas bara älsklingen tycker dom e fina :) Då får vi alla 4 plats:D Eftersom vi har hundarna i sängen, vilket är ett måste!:)

Säng nr 1
Kostar:1895 kr
Från:Ikea

Säng nr 2
kostar:1795
Från:Ikea



Tror båda hade passar utmärkt:) frågan är bara vilken av dom:)



Klänningen jag köpte, var helt jäävla underbar. Den satt helt perfekt. åhh jag längtar redan tills julafton:) Typ kärlek vid första ögonkastet;) Så nu behövs bara någon söt bolero och helst en söt handväska och gääärna ett par skor med(A) hahaha:)



Älskling tack för en helt underbar helg<3 Jag älskar dig mer och mer för varje sekund vare 100del ja helt tiden:) Du gör mig såå jävla lycklig<3<3<33 Saknar dig redan älskling<3<3



Puss&Kram//E




Snart är det Jul:D

Idag försov jag mig självklart-.-'. När klockan ringde idag vid 7 tiden, så stängde jag av och tänkte att jag bara skulle sova en liten stund till, ja den lilla stunden blev enda till 11! Vilket fuckar Novas matschema, så hade värsta paniken när jag vaknade och såg klockan. Så tog ut hundarna direkt och lekten en runda, sen var det dags för mat, för både mig och dom:)

Sen började jag städa, sen var det ut en runda igen:) hahha. Riktigt kallt, men ändå så skönt:) thiihh. SÅ var ute en bra stund och lekte:) Nova älskar fotbollar,hahha. Perfekt sätt att trötta ut henne på;) hahaha.

Sen har jag faktiskt mest städat å varit ute:P och plockat ihop det sista grejerna som ska upp i lägenheten:) Åker ju dit på fredag:) Så kommer bara ha 3 olika skor nu-.-' OMFG! Jag har annars 6-7 jag använder i veckan. Förutom sommaren då är det ännu mera:P hahaha.. Men så är det, och bara 15 tröjor:P hahaha och 4 jeans, Vi får se hur jag klara mig på det! Men blir så när man bor på två ställen förtillfälligt.

Snart är det jul, vad jag längtar asså:D Åhh:D Jag hatade verkligen julen innan, nu älskar jag den:D WIIE!! Älsklingen börjar bli lite trött på mitt jultajt snart tror jag:) hahahaha.. På tal om julen så har jag köp på "jul"klänning:) tihih. Blev en svart söt ifrån Ginatricot:) Så slog till direkt:) tihihi. Jag är jätte nöjd, än så länge, har inte fått hem den. :) Men man får hoppas:)


visst är den söt:)?
Finns i rosa, ville verkligen ha den rosa, men har så gott som bara rosa klänningar, så fick bli denna svarta, Och jag e nöjd! :)

Som sagt den kommer ifrån Gina tricot, och kostar inte mer än 300:)

Jag längtar verkligen tills jag får träffa min underbara älskling<3 Snacka om att jag saknar sönder honom <3 Gör riktigt ont att vara utan honom<3 Jag älskar min Ricky mer och mer för varje sekund som går<3<3
Massa pussar till honom <3<3Tack älskling för du finns och för all kärlek och glädje du ger mig <3<3<3



Nu ska jag prata med älskligen sen blir det att kolla på en film och försöka sova och koppla av lite:) Imorgon är det skola idag, men får sehur det blir med det, haha:P


Puss&Kram//E




Mina älsklingar<3

RSS 2.0