kortfattat!

Ja får la skriva lite efter klagomål får gänget som läserbloggen! dvs mupparna;) hahaha..  Inte varit hemma/haft orken!

Tordagen och fredagen spenderades med den bästa! Min kusin:) Som vanligt rikigt trevligt! massa kul händer som vanligt:D säger bara PlLING!! HAHAHAHA!!Sen blev det shopping! ovanligt va;)?hahaha.. Lördagen spenderades hos bror och Lotta.  efter det chillade jag galet hos nyberg och fikade lite. Sen idag har jag spenderatmed en låång motorcykelrunda med pappsen! Plus att några turister filmade oss xD HAHA!!  Muppade! Efter det drog jag till nyberg och  chilladeen runda!
Sen hem sen blev det grillning hos daniel,trevligt trevligt! Allt är lite jobbigt  just nu, orkar inte sägavad det är!  men men!

tack till en vis person som orkar lyssna på allt!! <3   

Nu skajag  torka mitt hår ochsättapå en film! Och glömma allt! en ny dag imorgon;)

Imon  blir det först att leka med Emelie efter det blirdet att bada:P

Sådär  där har ni alltkortfattat:P haha. Mer orkar jag inte!!


Puss&Kram// E

1 timmes sömn! great!

God morgon(:Gud vad trött jag är, sovigt typ 1 timme eller något! great!!  Så idag blir det kalas lugnt.. Leka lite med Emlii blir det nog :)

Men ska äta en liten frukost och hoppa i duschen,så man piggnar till lite iallafall (:


Måste ner til posten idag! är det är bara ett måste!


Höres senare:)


Puss&Kram// E




Göra någon nytt för andra

Gud vad trött och hunrig jag är för en gångskull;)Tadda.. Tänkte faktiskt vara så onyttig och ta en barnpizza:O Gaaahh!! Har bara ätigt en halv macka idag. Så blir nog inte så tjock  xD hahaha.. Min pappa sa idag bara du hittarpå ursäkter till att kunna äta fet mat nu förtiden.Och det stämmer faktiskt..Ska jag äta pizza så ska jag helstinte ätigtpå hela dagen, då känns det mycket bättre:S Usch dumma tankar jag har! Men lever bara en gång!

Jaghar faktiskt bestämmt mig för att bli fadder! ja ni hörde rätt. Jag såg på ett tv  program idag. Och jag fick mig en liten tankeställare. Jag hr liksom 24 par skor om inte mer, och jag vill bara ha mer och mer. Får jag inte det jag vill blir jag skit sur! Visa människor har ingenting! Så nu ska jag faktiskt ta och bli fadder!  Och se hur bra jag har det egentligen. jag bor i en stor villa, har världens bästa pappa,pengar och mycket annat där till.. Visst låter det som jag fått lite vett i huvudet?







Puss&Kram//E




Före och efter!! GAAH skillnad!

Nu tänkte jag var lite busig här:D hahaha.. Nu får ni se mig utan smink xD och sen en med smink! SIcken skillnad;D

 


Visst är det skillnad;)  Så ni som ahr velat se mig utan smink där har ni the real Emmy:P hahaha.. Nu förstår ni varför jag alltid har smink påmig;)Så gott som alltid:D MOHHA!! iam cutie:D

GAAH BORELIA!!!!!!!!!!!

Nu blev jag lite rädd här:S Jag är rädd att jag har borelia..... igen -.-' Usch kom och tänka på det :P Får jag feber och skit så måste jag åka dit. Då jag inte sett någon på mig. Me  för typ 2 veckor så var vi på rally och jag fick kissa i högt gräs:O OMG:P Nu blev jag jätte orolig här:P GAAAH!!! 

Där var min kväll förstörd:P hahahaha xD mår jagi nte bättre imon så ska jag ringa dirrmode xD hahaha.. tror fan jag ahr borelia eller den där svinskiten xD hahahaa.. Skulle inte förvåna mig faktiskt xD jag får ju allt-.-'  har ju redan haft borelia en gång så varöfr inte igen liksom -.-'  ALDRIG MER RYGGMÄRGSPROV!!!!!!!!!!!!!!!!!!Så mycket säger jag!


Men nu ska jag oroa mig lite till och spela xD hahaa



Puss&Kram// E


DÖ UT FÄSTINGAR!!!!!

Miu miu ;)

jag tycker att man någon gång i livet ska köpa en rikigt dyr handväska;D Det hör faktiskt till;D hahaha..

Jaaag bara kärlekar miumiu väskor:D Dom äkta vill säga! :) Då jag har bestämmt att jag ska spara till en sån:)

Dom kostar väl runt 8000-10,000 :) Men jag är faktiskt värd en sådan:D Men det tar tid xd men som sagt någon gång ska jag ha en sån:D TAADDDA:D




Inte denna jag vill ha!

hittade bara bilder på typ fejkade och dåliga bilder-.-'

Visst hade jag passat bra med sån;)

Mitt hår är skumt och jag känner mig skum -.-' Hmmm Svininfluensa? O.o

Taadda nu är utväxten borta. Mne gaah vad hår k jag tappade:S Kanske ett tecken på att jag ska färga det till tyå ljusbrunt :'(.. Jag älllllllllllllskar verkligen mitt blonda hår. Nu låter jag ego, men jag ser mycket mycket bättre ut i blondt, Det är liksom jag.. Men slitet och dant, plus att min utväxt inte vill blir blond -. - hur mycket jag än bleker oh hur mycket jag än dränker det i blekningsmedel:S Mitt hår är skumt!:S  Blir att vara blond i sommarn sen, hejdå blondt hår och hej ljusbrunt -.-'

Ringde Emlii idag på mrogon och frågade om hon kunde färga min utväxt och det gick så bra så ;) Så åkte till stan och köpte färg sen färgade. En grym replik vi sa:D

jag ba: man skulle ha någon som tvättar och masserar huvudet varje dag
Emelie ba: det gör ont i ryggen
Jag ba: du har ju fått betalat, så det ingår xD

AHAHAHA :D den diggade jag ;) hahaha

Men iallafall lagat mat idag, en vis person blev välidgt stolt över mig, men vad ska jag säga;) jag är kung! hahaha skämtåsido:D Matlagning är inget jag älskar, äter helst ute xD hahah..

Förövrigt känner jag mig as lustigt:S haft näsblod och skit idag:D jag ahr aldrig de. Då menar jag verjkligen näsblod:S Så är väl någon brist jag har eller att jag äter för dåligt. Då får jhag sånt. Sen en huvudvärk och lustigt yr :S hmm! vad har jag nu fått?? typ Svininfluensa!  GAAHH!

Ska vila lite tror jag!

Puss&Kram// E


Omg ser ut som en 35 årig mamma :S HMM!
Fast jag ser smart ut;) hahha


Dagens alla händelse;D

Heej hopp alla muppade läsare :) Har nyss spelat lite;) Ibland måste man nörda lite.. men ska dra dagen liten kortfattat. Började med att jag missade det där mötet. Och sen gick jag ut med ebba, då ropar Mändie och Emma. Dom sattpå en äng. hahaha :P sen gick vi hem till mig spelade lite kubb och fiskade i våra damm xD hahaha..

Efter ett par timmar hängde jag med mändie hem så kirrade vi lite onyttig mat, och sen chillade mest(: Trevligt trevligt(:..  Kom hem runt halv tio typ, så hoppade rakt in i duschen.. Sen nu har jag spelat!

Jag är så sjuuukt blek! Nu är det verkligen dags för brun utan sol!!!!!!!!!! OMMGG!!


Nu ska jag kolla film ocbh krypa ner (:


Puss&Kram// E



Kära blogg?

Det var ett jävla tag sen jag skrev här xD Folk frågar varför jag inte skriver xD Alla saknar mig ;) TAADDA... Men iallafall MYCKET har hänt i mitt lilla liv just nu. Orkar inte berätta allt som har hänt. Därav att jag inte alls känt för att blogga,plus att jag inte sitta inne och glo rakt in i skärmen heller-.-' Men mina dagar har jag spenderat med att shoppa:S Typ. Bäääästa medicinen. Men nu har jag lovat mig själv att inte hålla på att köpa och köpa och köpa -.-'  Ska spara dom pengarna:S GAAHH vad händer med mig?! kanske dags att växa upp lite istället. Och shoppa med måtta..

Men men... Thats life..   Ska nog sminka mig sen glida och äta lunch eller något (;


Förövirgt missade jag ett jätte viktig möte idag! SMIDIG!!!!!!


Höres kanske sen :) Puss&Kram//


här hade jag

Bra självförtroende
Vad hände med det:S

Fuck it!





Träning är nog det tråkigaste som finns!

Guuuud vad slut jag är i kroppen, orkar knappt lyfta upp armarna xD hahaha.. Jag har tränat idag! och träna är så fittigt jävla tråkigt! tiden går gryyyyyymt sakta -.-' Mna längtar bara tills det är över... för mig är träningen en rikigt pina! i HATE!

Emelie och jag äter ta mig fan ute även om vi sak sluta med det xD Började med att vi åkte ner till fiket oh åt frukost blev en räkmacka! Åt typ 1/3 av den xD Så tog med mig den hem.. Sen tog vi en lite shopping runda på stan! köpte en jävla massa smink(: But i love! Men direkt efter hittar jag mina dröm skor!!!! OMMMMMMMMMMG säger jag bara! Så frågade min pappa nyss om jag kunde få dom xD Men han sa bara: Emmy du har 24 par skor xD haha! Men mer ska det bli:D Vill ha ung 35 par innan detta året är slut:D MEE LVOE SHOES! 

Iallafall efter vår lilla tur på stan gled vi hemmåt. Sen blev vi hunrig så gled ner och åt lunch! ahhahaa Vi är fan i mig otroliga!

Sen beståd dage av prat och prat och åter igen prat! :D TAADDDAAA!!

I helgen blir det kalas kalas bra (:


Nuska jag hoppa i duschen


Puss&Kram// E




Huvudvärk och en massa OMG

Har nyss kommit hem ifrån syrran! Varit där hela dagen. fick jag något smink köpt? Neej såklart inte- .- så får kirra det imorgon men det är väl tveksamt det med! GAAAAAH-.- Men eftersom jag inte har några acne eller något fult på min hy förutom alla fräknar ;D hahahaa.. Så går det väl för sig;) Jag är faktiskt fett tacksam för att jag har en fin hy!! har en finne i halvåret typ (:! perfa..

Kom mnyss innanför dörren så ringer Emelie :D Och pappa kommentera alltid när vi pratar! lbir liksom

OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGG

sen två sek igen

OMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGgg


Hahaha så blir det när man berätta hepnads? väckande saker:D hahahaha..


Har fittigt jävla ont i huvudet nu -.- Så tog nyss en alvedon och ska chilla lite tänkte jag.


puss&kram // E


Shoppingen sugen igår så beställde lite (:

Igår blev jag lite sugen på att shoppa (: Så tog och beställt lite nytt :D



Linne hm 98
Väska hm 129
Skor hm 129
Jeansleggings 199

Billigt och bra :)

tack pappa <3

orkar inte vara trött mera

Jag tror nog att jag sov några timmar i natt ;) Toppen! la mig 9 halv 10 sen somnade jag runt halv 2 :D REKORD! men vaknade 5 och var vaken en liten stund sen somnade jag faktikst om ;) och vaknade 10 :) Taadda.. Jag är fortfarande trött-.-

Suttigt och kollat in lite snygga grejer ifrån hm fakitkst;) Ska ta mig ett snack med pappsen sen om detta (: haha..
Slänger upp bilder senare (:

Håller bara på att städa och tvätt-.- Så himmmmmmmmla roligt-.-

Känner att jag måste träna idag med, har inte gjort det på länge, men varit för trött för det:/ Så tänkte försöka göra det. Men idag MÅSTE jag ner och köpa nytt smink! Detta går inte längre!  är det en sak jag inte skulle kunna leva utan så är det mitt smink!
 

Nu är jag sur!!!!!!!!!!



Puss&Kram// E


Jag är off

Som vanligt är jag rikigt jävla trött, idag är jag verkligen för trött.! trött så man är helt svimfärdig. så tänkte faktikst lägga mig senast 9!!! Då jag aldrig sover rikigt. nu mer jag normalt. Under den tiden jag sover hör jag typ allting och vaknar 4000253520+ gånger typ. mycket sömn!

Idag har jag spenderat dagen med Emelie. det bästa är när hon plingar på dörren jag öppnar och säger Hej det är Emmy! Så jäävla trött är jag:S vet knappt vad jag säger eller gör min hjärna e off! Sen ringde jag pappa, men jag glömde bort det så när han svarade jag ba vafan e det som pratar:P sen tog jag luren och bara vad vill du :P pappa bara Emmy du ringde mig, jag ba jaha åhh så sa jag det jag skulle! Jag r rikigt OOOOOOOFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!


Så förhoppningsvis är jag pigg i morgon. vågar jag hoppas på det:S? Neej tror inte det-.-


Det blir aldrig som man tänkt sig-.-



Puss&Kram// E

Jag vill inte vara snygg i en ful värld ;)

Heej hopp gänget (: Jag är som vanligt fett trögg (: Eftersom jag varje natt somnar halv 3,3 och stiger upp 10 ungefär:S Är ju några timmar men inte tillräckligt för mig känner jag! Sen järnbrist på detta ! kanon kul! Men man ska väl inte klaga-.-

Jag har inte varit nere och köpt smink ännu-.- Så har knappt inget smink på mig:O OMMMGGGGGG. Men ska glida ner idag och köpa. annars dör jag seriöst!

Tror ni posten hittat mitt paket? NEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ! Jag blir rikigt jävla arg! Så skulle avakta ytterligare några dagar-.-

Men nu ska invänta Emelie :)


Puss&Kram// E



Fake it!!

Vilket humör jag är på nu. Rikigt sur -.- Palla inte dra upp det just nu. Utan skit ska man ju lägga bakom sig jue;) Hatar bråka med människor. Men jag vill inte bli behandlad som luft för jag är mycket bättre än så.. Men what ever! Lägga allt bakom sig och gå vidare! Men fett svårt när man var bra vänner!!

Iallafall hade jag en rikigt kul kväll igår och idag :) Min kusin aka bästa vän gör verkligen en tråkigkväll till en kalas bra :D thihih.. För övrigt borde alla vara fett avis;) När Emelie kom hade hon bakat kladdkaka till mig:D ÅHHH jag bara älskar kladdkaka mer än allt annat:) Så hade hon gjort en liten present med:) Så sjukt bra den männsikan är! :) Så glad att vi är så jväla bra vänner som vi är:) Hoppas det förallitd är så :) Love you Kusin! Ett liv utan dig skulle vara sjukt jävla tråkigt!!

Så sjöng vi singstar:) Min röst är underbar;) jag sjunger alltid rätt:D HAHHAHAHAHA.. Pappa kom in och asg och sa bara stackars hund som få lyssna på er xD HAHHAHAHA.. Massa kul händer när vi leker:D Skrattar så att man har ont i käke typ 2 veckor efter xD vi pratade allti ifrån muren på gotland till födabarn xD HAHAHAA xD

Sen idag har vi sjungt lite singstar:D tadda :) Sen nu sitter jag här och mina ögon går verkligen i kors! GAAH.. Pappa åkte iväg för att handla lite middag :)



Skriver la mer ikväll :)  Puss&kram// E



Fake it all!

Smink smink åter smink

Heej hopp gänget från det blå eller något i den stilen ;) höhö...  Dagen började inte alls bra!!!! Denna vecka har varit skit. Men det ska ju tydligen finnas såna veckor med.. Eller hur?..   Beställde ju klänningen och väskan. Väskan kom aldrig och klänningen som jag tog i M var förstor och man kan inte skicka tillbaka utan att det blir as krabbigt. Så gg på den!  Sen idag skulle jag fått pappas present. Men fick den inte -.- Så fått ringa ner till posten palla att dom slarva bort ett paket för 900 kronor!!!!!!!!!!!! FU POSTEN! Men skulle vänta till måndag, annars ska vi anmäla det och shiiiit -.-

Även allt mitt smink är slut OMG. förutom min mascara! Så jag måste köpa:

  •  Foundation
  • concealer
  • Puder
  • Rosa läppstift


Puss&kram// E



Ta mig tillbaks hit :)

Jag vill bara sova!

vad jag gäspar....  Längtar bara tills att få krypa ner i sängen och sova! Känns lite väl lustigt att gå och lägga sig nu.. haha..
idag har det inte hänt ett jävla skit! Inte orkat göra något heller -. -' Skrivigt lite mail är det enda jag gjort, och lagat middag ;) Så duktig som jag är. haha..

Nu sitter jag här och är grymt trött. Fundera på vad jag ska göra:S Kanske städa upp i rummet -.- Njaa låter inte lockande men det är väl ett måste känns det som..

Så går tiden kanske lite snabbare;) så jag får sova:D hahaa..


Puss// E

Godmorgon solstrålar

Vaknade för en liten stund sedan, jag är så trött i kroppen. Fick 1 timmes sömn i natt. jääääävligt kul. Har knappt inte sovigt något sen i torsdags. Så nu börjar det bli rikigt rikigt jobbigt.

Fundera starkt på att lägga mig och sova en timme eller två.  Så får det nog bli (:  Höres senare ;)


Puss&Kram// E

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla film

Haha sicken uppdatering idag;) Eller vad säger ni? haha..  Gud vad trött jag är-. - Mina ögon går i kors och jag gäspar hela tiden känns det som. Kanske dags att krypa ner(:? Mysa ner sig i sängen och kolla på någon film;) Det låter kanon! Så får det bli.
Råkade somna efter jag ätigt:S Inte likt mig men jag är så fruktansvärt trött :S Så det finns inte i denna värld. 

Imorgon har jag en del jag ska klara upp.. Ringa lite samtal och städa upp i mitt rum m.m  -.- Ser ut som kom och hjälp mig och dö eller något..

Lägger upp bilderna i från helgen i morgon. Orkar inte göra det nu. Är en del..

Natti natti gott folk


Puss&Kram// E




Shopping precis det jag behövde!

Nu har jag investerat mig en klänning och en väska ;)  Jätte nöjd faktikst.. Något lätt och billigt som tusan ;)



Allt kommer ifrån Gina tricot..
sen tänkte jag ha min rosa Lyle Scott kofta över (:

Hoppas dne passar över tuttarna -.- Ibland suger det att ha stora boobs  xD haha..

Väskan är underbar, liten och ROSA. Allt som är rosa är kärlek.
Lite väl wanna be chanel. men hade varit värre om den var svart..
Men den är underbart söt :)


Tack pappa <3 (:






Underbara helg.

Helgen har varit helt underbar. Ska skirva och lägga in bilder och skit ifrån helgen, ifall jag hinner ikväll.. Fått höra att jag uppdatera skit dåligt, jo men jag sitter knappt inte vid datan, knappt hemma längre.. Så därav den dåliga uppdateringen..  Iallafall är jag rikigt trött idag, har varit duktig och tänkt på miljön idag och cyklat till sjukan.. Eller tänkt på miljön, hade inget val så fick cykla -.-  hahaha (:  Men iallafall jag ska inte dit på 4 veckor ;)TAADDDDAAAAA Kärlek kärlek kärlek.

Ska ta det lugnt 30 minuter sen ska jag bege mig till Malle (: Sen idag ringde mändie och frågade om vi skulle leka men skulle till det förbaskade sjukhuset -.-'


Puss&Kram// E



bjuder på en muppbild så länge:D

hahahaha ;) Alltid lika seriös ;)

RSS 2.0