Bilder =)

allting känns örjävligt just nu, fan för allting. Orkar inte ta de här. blllllllläää

Tänkte lägga ut bilderna på yoshi och två bilder på nova jag fick av uppfödaren igår :) lägger inte upp alla utan bara några :)  så roligt och få lite bilder på yoshi, har tyvärr inte mer än 3 från när hon var liten, eftersom jag köpte henne i efterhand :) så här kommer några från när hon var mindre :) tihhihi



Yoshi med pappa Texas,
lika som bär :)


Yoshi älsklingen, kan inte fatta att dom varit så små :D <3


Nova älskling som liten :) <3



Yoshi <3<3



yoshi<3



Det får vara alla orkar inte lägga upp fler idag:)

Hoppas ni har en roligare kväll än mig :)

Puss&kram//E

dogs dogs dogs<3

puh så trött jag är.. Har städat och tvättat hela dagen. Hatar att tvätta! På tal om städning. så fick jag ta disken:P hahaha han drog ut på det för mkt, och jag hatar när det är ostädat,. Så nu är det rent och fint :) thihihi.. 

Har nyss ätit lite pannkakor och lite choklad :) Alltid gott. Även pratat med min lilla pappa, och det är bestämmt att dom kommer den 14 :) wiie1 Ska bli riktigt roligt, tråkigt att dom inte kunna stanna mer än en dag :/ Men men bättre än inget :) Så ska komma på något roligt att göra då =)

Nu blir det att hoppa in u duschen! Sen sätta mig och vara lite nörd :) Taddaa..


Puss&Kram//E

fått massa bilder ifrån nova och yoshis uppfödare :) lägger in dom här senare är 40 stycken :) hahaha



boring

vilken tråkigt dag, usch, städat och fixat om lite. älskligne ha int etagit disken ännu. haha. Men han säger att han ska, vi får väl se;) haahhaha  känner jag han rätt så blir det jag som får ta det:p hahaha.

gjorde världens äckligaste mat idag förövrigt:P hhaaha, ris med tondiskröra:P fan det smakade skit ihop. haha så blev chps och dip till middag istället:P hahah Efter det kom patrick hit och pratade lite skit, sen även jacob och albin.Sen har det blivit lite tv och nu sitter jag här.  det var väl det hela.

Ska nog måla mina naglar och sen sätta mig och spela! :) känns som jag behöver det idag.  taaaadddaaa



Puss&Kram/E





Låt mig står för det jag vill, vi kommer ifrån två helt olika världar!

old pic;D

Miss you:D

Jag saknar dig mitt gulliga lilla  mongo :D<3 ahahaha




emo :D

städdag

Usch vilken seg dag. Känner mig inte pigg för 5öre. KAn knappt sova på nätterna :/ Blää! Orkade inte gör ett skit hela förmiddagen. Men vid 12 eller ågot bestämmde jag mig för att ta tag i städningen. Så har dammdsugit och torkat av alla hyllor och bänker :) Riktigt skönt att det är klart. Disken lämnade jag till min älskade sambo ;) hahaha
Men just nu ligger han och sover. haha Vi får väl se vem som får ta den i slutändan. hahhaa!!

VI tror även att yoshi löper, tadda :D fast vi trodde det var nova som skulle, för hannhundarna ha varit helt fuckade :P hahaha. Mina små bebisar börja bli stora nu. hahaha!






titta så liten hon var :) i<3<3ihihih  vad tidne går snabbt. I fredags blev dom 7 månader. Vad tiden går fort!




yoshi som liten :)
<3<3


Den 14 maj kommer pappa och ulla hit :D Längtar jätte mkt efter min kära pappa :D Ska bli så sjukt roligt :) TAADDA:D

Ska hoppa in i duschen en snabbis sen fixa mig lite snabbt, sen antagligen träffa patrick.


Puss&Kram// E

blablabla:D

Första du gör på morgonen: gå ut med hundarna sen pussa på älsklingen:)
Frukost: en macka med ett glas oboy
Avgudar:  min pappa och mina hundarna och  älsklingen :)
Färg: rosa ofc :)
Mat: vegetariskt.
Kamera: en rosa samsung
Skor: high hells, pure love
Dricker: cola <3
Beroende: hundarna, älsklingen
Semester:  hmm ingen planerad:P
Önskar mig: ett jävligt bra liv, utan sjukdomar och att alla andra mår bra:)
Borde: städa
Vill:   bli frisk,och gå klart skolan.
Värsta som finns:    DUVOR!!!!!!!! och falska männniskor och muppar.
Drink: varit nytker i fyra år ;) såå ingen :D
Hemlighet: hmm typ inga
Dold talang: massor ;) taaaaddaa
Rädd för: DUVOR!! höga höjder, mörker.
Mobil: en samsung .p
Dålig på: göra saker:P
Musik: det mesta:D
Personlighet:  awesome :D

har man tråkigt så har man :D



Det finaste jag har <3<3

älskar dig babylove<3

tassar!

jag är så trött att jag känner mig helt svimvfärig :S sovit så jävla dåligt i helgen. och idag är jag helt slut.Vaknade framåt 7-8. somnade riktigt sent. har så jävla svårt att somna.  så idag ska jag inte göra ett jävla skit! kan inte gå hemifrån heller för dne delen. Vi får vår nya ytter dörr idag :)  om det nu är något att vara glad över. haha:P

igår var det en väldigt sååft dag, vi mötte upp patrick och albin, Patrick hade även med sig en amstaff hanne på 1 år. Skit söt :) så vi satt på ängen någon timme och tog det lugnt- Nova har skadat sina tassar ingen :( haft såna jävla problem med hennes fötter. stora hål på trampdynorna, veterinären kan inte gör så mkt, så har massa salvor ochs skit till henne. Sen får hon inte gå kanppt. så bara ut och kissa och direkt in igen. Sen gärna ha en strumpa på, men nova tar bara av den. FÅr hoppas hennes fötter blir bättre någon gång. Inte lätt att bli av med hennes energi om man int kan ut och gå:P hahha.
Det var väl vad som hände igår :)

varit så skönt väder både idag och igår :D älskar verkligen våren=D pure love!


kommer lite bilderpå mina älsklingar :)


yoshimask<3<3



Nova<3<3



Finaste nova<3<3



Finaste yoshi bus :) <3<3

Puss&kram//E

massa hundbus =)

bloggtorka här:D taadddaa

idag har det inte hänt så jätte mkt. Patrik och Lufus kom hit runt halv tolv tid, så blev det nybakta frallor och lite kaffe, efter det så gled vi ner till med hundarna till sjön. blev årets första dopp för Yoshi masken. hahaha hon dök den lilla fisen. Blev jätte mkt hundbus med såklart :) hihihih. Så var där någon timme .) Sen fter det gjorde älsklingen och jag lite middag, blev dillstuvad potatis med fisk :) mums mums. Sen tog vi en tur med hundarna igen, sen tog jag en dusch och satte mig framför tvn :) och ha lite fredagsmys med min älskade sambo <3<3

Igår: Ja vad hände då. Vi träffade patrik och luffe, och var ute och gick i ett x antal timmar. haha, Jag har faktikst träningsvärk:P hahha. Sen när vi kom hem tog vi det vääldigt lugnt, för mina ben var helt förstörda. hahaha. Sen resten av kvällen blev det myspys :)

Ska strax gå och lägga mig tänkte jag :) är riktigt trött. inte återhämtat mig ifrån långapromenaden igår. haha!
Imorgon blir det att gå bort till Patrik och dricka lite kaffe och busa med hundarna, Sen vet jag inte riktigt vad som händer mer :) Bara att vänta och se :) taddda. PÅ måndag som jag ner på banken och fixa ett nytt bankkort,. Bankomaten tog ju mitt -.-' hahaha. Ibland är jag bra smart och glömmer koden ;) haha. Mitt andra för iår blir det:P haha

Ne nu blir det nog sängen :)


Puss&Kram// E


Bjuder på en liten bild från idag :) På lilla söta Lufus och älsklingen Yoshi :)


känslor eller något =)

mtt tangentbord är fuckat som skriver mer i morgon så kommer det lite bilder med:D puss och tack:D

Pilutta dig

Sitter och vrål sjunger, haha idag känner jag mig 10 gånger bättre än igår:D på riktigt toppen humör:) Så är det ju i lilla livet.. haha..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska iallefall dammsuga ute i köket och små plocka lite där. Så tråkigt. jag vill att min söta lilla pappa ska komma hit så vi kan börja med att renovera lägenheten:D Har kommit på hur jag vill ha det ute i hallen:D Så jag är as taggad på det :D hiihihi =) Sen är ju stora frågan ska vi bygga en terras eller inte. Hade varit riktigt skönt, men staket måste vara över 2 meter så inte hundarna hoppar över:P För nova hoppar redan nu över balkonräcket som är 1½ meter. Det ser riktigt dumt ut att ha så högt:P hahaha Så får fundera lite på den saken. =) Men man får börja inne iallefall:) Så det blir lite mer vår stil :)

Älskar att våren har kommit:) beställt en massa nya kläder:) både jag och älsklingen som vi fick igår:) jag blev super nöjd med allt mitt:) blev 2 klänningar, en tunika, 2 tröjor , 1 linne och en jacka. Sen ska jag nog beställa en till jacka tror jag :P hahha. Men lite nya vår grejer i allefall:) Men det bästa med våren är att man kan ta fram alla high heels :D åhh jag älskar verkligen högklackade skor.  Igår hände jag faktikts in min tjocka vinterjacka och alla vinterskorna:O tihihih:D och tog fram vårjackorna och några av skorna. :P Så jag är redo ;)

Såna här underbara dagar önskar jag att man bodde i hus, och bara kunde sätta sig ute och såfta. Satte migigår på innegården:P emn kändes fett knäppt så gikc in efter 20 minuter. Nova och Yoshi hade iallefall roligt, som satt och åt på pinnar och löv. Yoshi är helt galen i löv. hahaha. Ska bli roligt och se i höst när alla löven faller;) haha.. 

Jag är fortfarande sjukt besviken på min fd kompis. så jävla roligt vi hade, men nu är det över. och du vet varför. och vi lär aldrig mer ses igen och när jag väl kommer till byn igen vill jag inte träffa dig. För jag passade för dig när ingen annan kunde. Rolig känsla hörru. Trodde du var en äkta vän. Som alltid ställdé upp. Men tydligen inte. Ibland har man fel. Men nu är det glömt och borta. Sådär borta:D taadda

Nee kanske ska börja städa lite, blir aldrig klar annars:P hahahaha.. 

Puss&kram//E

Saknar dig min underbara prinsessa<3 Du var mitt allt <3 älskar dig mer än något annat <3 vila i frid Ebba älskling<3<3<3<3 




Nova var bara några veckor här:) hihih lillfisen :)


redan som liten var Nova jätte biffig:P hihih men så grymt :D



Och såhär stor är älsklingen nu:) lite skillnad.
Dom nya bilderna på Yoshi ligger på min data så därför det inte är några på Yoshi.

Puss på mina älsklingar <3<3
och jag ska säga en grej, jag är en stolt ägare till två helt underbara amstaffs. Så alla alla med fördomar kan hålla käften :) För ni vet inte bättre.





Besviken

Jag är besviken på det mesta om jag ska vara ärlig just nu:S

Känner mig typ jag vet inte:S blää idag har jag en ritkigt piss dag. Kan ju fan inte ens sova, för vår jävla granne som bor över oss. Som börja flytta om möblerna klockan 1 på natten. Så får nog bli ett besök hos dom som äger huset. Går ju fan inte sova asså. Han måste vara fett skum:S

Idag har jag städat och haft mig. Ibland önskar man att man hade en liten 1:P hahhaa Istället för en mega tvåa:P Lättare att städa:P hahaa Men jag är glad över att jag har en tvåa, orka springa på varandra hela tiden..

Fundera stark på att gå och lägga mig en runda, blev inte så mkt sömn inatt-.-'  Men hundarna är så busiga idag:) ihihih så medans jag städar vänder dom upp och ner på allt igen :) ihihihih Mina underbara älsklingar<3<3


Puss&kram//E

FU

hej hopp. har inte haft orken att blogga alls. Men så kan det vara ibland med. Plus att min data är sönder -.-' så typsikt! Men ska hämta den nya nu någon dag tänkte jag:) då blir det att dra igång cs kanske ;) haha. Förövrigt e jag taggad på lan snart=D vilket alltid är roligt:D

Jag är fruktansvärt besviken på en såkallad kompis, gick bra att vara med mig, så fort ingen annan kunde! jävligt gullig stil hörru:) Men det var sista gången vi sågs antagligen, trodde du var en riktigt vän men du är precis som alla andra. men men tack hej på dig. ångrar allt jag sagt till dig!.


Idag är jag på ritkigt dåligt humör, idag blir det en att städa och ha sig. Roligt................. not. Men har fyra paket att hämta ut idag förhoppningsvis:D vet att iallefall 1 kommer:D alltid skönt att dränka sina sorger i kläder:D hahhaa vilket jag är riktigt bra på;)hahaha-. Måste rensa ut mina gadrober så jag får plats med det nya:)

tack min underbara pappa för du fixat allting till lägenheten och lägger till en massa! Du är världens bästa pappa! <3<33<33<3333<3<33<33


Nova och Yoshi är nog världens underbaraste små monster:) tiihiih. förutom att Nova höll på att bli påkörd i förrgår:/ hon hoppade nämligen över balkongräcket och rakt ut i vägen. Sen har hon haft sår på trampdynorna så hon kunde knappt gå. Men mkt bättre idag som tur är:)


jag saknar min lilla prinsessa Ebba bus! fan asså. när jag var hemma, kunde jag se henne gå ut, och allting var helt tyst helt ensamt:( Min lilla älskling!<3



nu ska jag ta och städa upp här och busa lite med små fisarna :)

Puss&kram//E


tillbaka:D

tillbaka hemma i Västervik igen=) skönt att komma hem igen:) Jag skriver mer imorgon, för nu blir det mys:)

Puss&kram//E

RSS 2.0