less på solen nu!

Både  jag och älsklingen är dåliga:S älsk är riktigt dålig! :/ Hört att flera har varit dåliga idag:S Kan det ha vara vädret?:S hmm.. Så idag har vi tagit det jätte lugnt.. Har städade lite och sen köpte vi hem mat..

Jag börjar bli äckligt trött på värmen nu.. Jag mår skit av solen, värmeutslag, solsting och bränner sönder mig och eksem såfort jag är ute typ:S Låter kul va-.-

Men men.. I veckan blir det att åka till Västervik igen=) mysmysmys!

Puss&Kram//E

Tycker om min älskling jätte jätte mycket(:<3<3<3

Allting förändras, men bara till det bättre

typ 5000 år sen jag skrev här eller något.. men tänkte det sitter la på sin plats att skriva ett litet inlägg=)

Vart ska man börjar(: Jag  har ny kille(: Världens underbaraste. Aldrig känt såhär för någon innan<3 Helt sjukt... Varje gång han ler så  blir man bara lycklig. Kanske låter konstigt men jag e bara sååå jäääääävla kär och lycklig. Allt e så annorlunda, allt e så perfekt.  Ska inte skriva mer om detta nu xD Finns miljonals saker man  vill berätta..

Sen har det inte hänt mycket faktiskt:O Shoppat som vanligt:) Levt loppan you name it:)

Min mobil  e förövrigt sönder!


Nu ska jag hoppa i duschen och göra en hårinpacking och en ansiktmask=) great!

Puss&kram/ E



Att sms kan få en på bra humör :)

En del vet att jag har det jobbigt just  nu med lite saker. Man märker  verkligen vilka  som bryr  sig och vilka som slänger mer skit på mig.. Får massa söta sms/samtal från mina vänner, allt fram du är underbar till jag älskar dig, Idag har jag  fått ovanlig många ;) Massa med jag saknar dig. Vissa  har jag inte träffat på evigheter! Men det ska det bli ändring på=)  När man är deppig kan ett sånthär sms/samtal verkligen få en på bra humör igen :) Mina vänner betyder mer än allt, även om det var ett tag sen jag träffade vissa:(

Iallafall  är  jag färdig sminkad  nu. Ska göra lite middag nu -.-.-.-.-' Sen blir  det att sticka ut till Emma:) Great Great!!:)


Puss&Kram// E






Duschen

Ska strax hoppa in i duschen=)Men tänka skriva lite här  först. Så snäll jag är :) Sov faktikst länge idag:O Halv 11:O !vaknade med världens jävla träningsvärk i armarna! -.-' Skulle träna idag med  men jag  hinner inte det.. Ska hoppa in iduschen sen sminka mig. Ska vara klar vid  3:) Då ska jag träffa Emma:) den saknade människan! Som är hemma ifrån Örebro nu:)Så  måste passa på.    Nää nu får jag hoppa i duschen:O Annars blir jag aldrig klar till 3..


Puss&Kram// E

Filmdags!

gaaah vad trött jag är...  Ska snart krypa ner och kolla en film och försöka sova=) om det nu går vill säga. idag har jag varit på sjukan! Gick kanske bra förutom att dom muppade om att jag gått ner 2,6 kg:Phahahaha! Så fucking muppat! Har inga ätstöringar längre så det så!! Efter det så kom jag hem var gullig och plockade in  och ur diskmaskin:P Något jag verkligen hatar!!  Sjukt äckligt med för den delen!

Pappa  hade köpt en liten barnpizza med sig hem;D Halv fick räcka;) Efter det kände jag mig lite sådär så bestämmde mig föratt träna!KANON!! =) Ska försöka träna oftare nu.. Om jag orkar vill säga xD hahaha... 

Imorgon på kvällen ska jagleka med envädligt gammal kompis tillmig<3 Ska bli riktigt  jävla kul=) Innan dess hmm någon som vill leka:D?


Nee nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner=)

Puss&Kram//  E



Idioten som ringer mig dolt på nätterna kan lägga av!
mog1

stressad!

Stressad! Känner mig riktigt rikitgt jävla  stressad just nu.. Jag ska vara på sjukhuset klockan 2 och jag har inget smink och inte fixat håret eller något. Sitter fortfarande i myskläder-.-' Och är trött men har sovigt till 12 med-.- GREAT!! Har inte valt ut kläder heller:S Detta kan ta 200033 år innan  jag blir klar! GAAHH!!

Idag komett par ballerin skor medposten;) kalas bra:D Självklart ska jag inviga dom idag=) taadda!!

Nu är det nogdags för migatt fixa till mig lite:S GAAHH! värsta av allt! jag ska CYYYYYYYYYYKLA-.-  hatar det mer än allt. FUCK IT!!!



Puss&Kram//E

well It's just the beginning of something

Lite piggare idag faktikst;) Även om jag sommnade halv 4-.-' Roligt va? Not!!  Imorgon är det åter igen  måndag. Vilket betyder att jag ska till sjukan klockan 2, såg jag nu...Faktiskt 4 eller 5 veckor sen jag var där så får se hur allting är nu;)
Igår var det riktigt lugnt trots att en liten person dissade! men W/E..  Så kollade film och tog det riktigt lugnt..stressade ner lite..
Igår var pappa & jag och tittade på en sak=) Kalas det kommer bli:D Ni får höra vad det är  framöver;)

Jag ska faktiskt skämma bort mig själv lite och köpa mig en 32 tums plasma tv(kan tyvärr inte ha större här inne) =) Så ska åka och köpa en om någon vecka tänkte jag=)  Vi har redan en men jag måste ju  med ha en;)  hahaha.. Ibland måste man skämma bort sig själv tyckerjag allt=)

Men min data börjar gå  sönder rejällt nu! Så dags att köpa en ny data :S Och  min mobil är sönder! GAAH! Allting går sönder på en gång.. Typsikt! har fakitkst hittat en data och en mobil jag vill ha ;) Så blir väl det framöver =)..

I veckan får jag 2 paket;)Taadda! Får nog ett paket redan i morgon!. Det är lite som julafton man ba väntar och väntar;)thihih


Nää nu ska jag fixa lite saker=)


Puss&Kram// E





Ego dag!

Idag har jag tyckt synd om mig själv så bestämmde mig för att  fixa  litemed "mig själv". Så  tog en låååång dusch, efter det gjorde jag en ansiktsmask och en hårinpackingen, rakade sen benen och målade naglarna och efter allt det så smörjde jag in mig med brun utan sol(:Sen ätigt en jätte god middag med  pappa=)

Sen har det blivigt lite tv och nu tänkte jag faktikst krypa ner och sova. Ska vara på gymmet 08,30 imon!! tidigt tidigt! Men längtar! Inte likt mig men men..

Puss&Kram//E




HAHAH vilken mupp bild jag hittade:D

God natt gänget;)

Göteborg



18/6 Glider jag till Göteborg(:

Thanks daddy<3(:

En ny dag, nya möjligheter

heej hopp gänget.Usch trött jag är, Inte fått en blund inatt -.-' GREAT!!! Idag har jag en riktig dålig dag. GAAAH!! Jag känner mig tjock och äcklig.Vill ba spy upp allt jag äter. GAAAH hatar verkligen dehär. Allt hade  varit så mycket bättre om jag vägde 47 igen. Som sagt har en riktigt dålig dag!!!  

Igår var det trevligt trevligt iallafall=) Idag mindre trevligt..

Känner verkligenför att shoppa sönder! Precis det jag skulle behöva göra!  

Aja kände bara för att skriva av mig lite! En ny dag imon;) nya möjligheter!:D


Puss&Kram//E

Fashion against adis

Klickade nyss hem ett linne och ett par mysbrallor ifrån hm:)

Självklart rosa;)  98


Fashion against adis linnet. 98

Det var faktikst allt. Skainte shoppa så mycket. Men ville ha en linnet i från adiskampanjen så då blev det att beställa., Köpte även förra året ifrån adiskampanjen.

RSS 2.0